0

Animal Crossing: New Leaf


Het zal je misschien verbazen maar Animal Crossing: New Leaf is inmiddels al meer dan 4 miljoen keer verkocht! Niet verkeerd hè? Voor een spel dat er op het eerste gezicht enkel schattig en kinderachtig uitziet? Maar daar is een reden voor, er is namelijk veel meer aan dit spel dan enkel en alleen zijn hoge knuffelgehalte.

Doelloos
Animal Crossing: New Leaf is een simulatie, dit betekent dat je een tweede leventje leidt in een mierzoete wereld zonder dat je een doel hebt of missies krijgt. Dit betekent echter niet dat je niets doet in het spel! Animal Crossing draait namelijk geheel om het jagen op insecten en vissen om zo je collecties compleet te maken en om het vinden van fossielen voor in het museum maar je ultieme doel is toch wel het vinden en hebben van awesome spul voor in je huis, dat je ondertussen ook uitbreidt tot een kasteel, en je character.

New Leaf
Deze nieuwe versie van Animal Crossing maakt dankbaar gebruik van de kracht van de franchise en eerder verschenen gameplay. Zo is het eiland uit de Animal Crossing versie op de GameCube weer terug van weggeweest. Een leuk extraatje is hier dat je online en lokaal met vrienden mini games kunt spelen. Wat wel nieuw is aan het spel is dat je nu de burgemeester bent van de stad in plaats van slechts een inwoner. Dit zorgt ervoor dat je meer macht hebt in je stad om dingen te bouwen maar ook om bepaalde wetten in te stellen.

Yay of Nay?
Animal Crossing: New Leaf is een absolute YAY! Hoewel mensen die Animal Crossing al eerder hebben gespeeld niet veel grote veranderingen zullen vinden, en waar ze dankbaar voor zullen zijn, blijft het toch een feest om elke dag even kort op bezoek te gaan in jouw eigen stadje. Dat is direct ook de kracht van het spel, je speelt dit elke dag een klein uurtje minimaal een jaar lang. Dankzij de real-time feature veranderen de seizoenen namelijk en zijn er ook speciale dagen die je allemaal minstens één keer moet hebben gezien.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *