0

App tip: Polagram

Polagram

Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik maak ontzettend veel foto’s met mijn telefoon die vervolgens op Facebook, Twitter of Instagram verschijnen. Met de app Timehop kan ik ze een jaar of jaren later weer terug zien maar normaal gesproken vergeet ik een foto binnen een week en zie ik het enkel weer terug als ik mijn telefoon moet legen. Delete, want je hebt ruimte nodig. Maar stiekem wil ik toch foto’s echt hebben om ze op te bergen en over tien jaar weer eens terug te bekijken. Nu kan je natuurlijk online via verschillende winkels je foto’s laten afdrukken maar dat neemt natuurlijk teveel tijd in beslag. Nu heb ik een app gevonden die al deze problemen op gaat lossen: Polagram

Polagram

Polagram is een hele makkelijke gratis app voor Andriod en iOs, deze koppel je aan je Facebook en Instagram en je kan direct van start. De app ziet er strak uit en is heel makkelijk in het gebruik. Op dit moment zijn er 7 verschillende producten waar je uit kunt kiezen: gewone foto’s (verschillende maten incl polaroids), een giftbox, grotere foto’s, poster met 35 foto’s, een fotoboek met 26 21×21 cm foto’s, een kalender en een telefoonhoesje. De prijzen staan er ook direct bij, wel zo makkelijk.

Polagram

Ik heb zelf een stuk of 30 polaroids besteld a 40 cent per stuk om daar een slinger mee te maken en ergens in mijn huis op te hangen. Maar het lijkt mij voor later ook heel erg leuk om bijvoorbeeld een x aantal selfies af te laten drukken. Natuurlijk zijn dit ook hele bijzondere cadeaus om te geven en aangezien iedereen toch veel foto’s online gooit is het heel makkelijk om bijvoorbeeld zo’n poster samen te stellen.

Polagram

Ik vind dit een hele fijne en bijzondere app en daarom moest ik hem gewoon even met jullie delen!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *