0

Black Friday bij Steps?

Van de week zei ik nog tegen mijn moeder dat we even in de gaten moesten houden wanneer Steps weer uitverkoop had. Ik had mezelf namelijk al helemaal lekker zitten maken in de webshop, wat een prachtige kleding! Vandaag keek ik weer even en jawel! Uitverkoop! Tot vanavond 00:00 is er in de webshop 40% korting, in de winkels is dit ook zo maar vanaf 19:00 krijg je daar maar liefst 50% korting! Addy for Steps en de Xmas collectie horen hier helaas niet bij. Bekijk hieronder een paar van mijn favo’s die ik zo hoop te passen!

Mijn absolute favourite is de Jilka Dress.Een hele mooie jaren vijftig stijl en met kleur! Heel makkelijk te combineren met een zwart vestje en zwarte pumps. Helaas is deze nog wel nog steeds 60 euro…

Deze Meadow Dress in Ghost kleur is heel simpel maar ook weer makkelijk te combineren. Doordat hij zo simpel maar mooi is, ben je niet gedwongen om hem alleen ‘s avonds aan te hebben.

Polka, polka en nog meer polka! Weer een beetje jaren vijftig met hele simpele kleuren maar toch een hip design. Ondanks dat die niet heel strak lijkt, volgt die wel je lichaam waardoor je figuur nog duidelijk naar voren komt.

Als de Steps bij mij in de buurt ze alle drie heeft ga ik het heel erg moeilijk krijgen met kiezen! Welke zou jij kiezen? De uitverkoop geldt overigens niet alleen voor de jurken.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *