Dat ene moment…

Elk boek heeft altijd één moment erin zitten dat noodzakelijk is maar die lezers, en misschien de schrijver ook wel, helemaal niet leuk vinden. Dat moment waarop het verhaal een drastische wending neemt.

Ik ben op dit moment een boek aan het lezen, ik ga nog niet zeggen welke maar ik kan wel zeggen dat de review snel online komt, waarbij patsboemklap ineens een paar zinnen op een halve pagina ervoor kunnen zorgen dat het verhaal helemaal anders is. Ik zeg niet dat het een slechte keuze is van de schrijver, maar als lezer vind ik het jammer. Ik had graag gezien dat er een ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’ einde zou komen. Ik gok dat dat er niet meer van gaat komen, tenzij de schrijver het laatste hoofdstuk in de hemel heeft geplaatst maar dat is niet geheel geloofwaardig.

Herken je dit gevoel? Bij elk boek was dat?

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*