0

De laatste details over GTA V

Het is nog een maandje wachten maar nu al komt er geregeld informatie vrij over Grand Theft Auto V. Deze V spreek je uit als ‘vijf’ en niet als de V van vis, maar dat wisten jullie natuurlijk al. De informatie die wordt vrijgegeven over dit spel zijn vaak kleine details, gewoon om je aandacht erbij te houden. Ik heb het inmiddels ook opgegeven om elk detail met jullie te delen in bijvoorbeeld het nieuwsoverzicht of op Twitter. In plaats daarvan wil ik een aantal details van afgelopen dagen met jullie delen in deze post! Dus ga lekker zitten en zet je leesbril op, want dit zijn echt minidetails over een spel dat enorm groot is.

Laten we maar met de deur in huis vallen door te zeggen dat de drie hoofdpersonages, Michael, Franklin en Trevor, niet direct alle drie speelbaar zullen zijn. Dit heeft ermee te maken dat de personages al gesettled zijn in de stad en dus een eigen leven en netwerk hebben dat je eerst moet ontdekken voor je kunt wisselen tussen de heren.

GTA gaat om auto’s, niet echt maar voor de spelers wel. Of, nouja, tenminste voor mij. Mijn missie bij GTA II was dan ook om telkens de mooiste auto te hebben/jatten en dit zal altijd zo voor mij blijven. Dit zal bij GTA V ook niet veranderen aangezien er niet alleen veel auto’s in het spel zitten maar duizend hiervan zijn ook nog eens customizable! Je hoort het goed, je kan niet alleen de vetste auto’s jatten/hebben je kan ze ook nog eens naar hartenlust aanpassen! Leuk detail, de toeter is ook aan de passen. Ander minder leuk maar wel realistisch detail, wanneer je je auto zomaar ergens achterlaat en de politie moet hem naar je terugbrengen, krijg je een boete.

Hoe kan je beter eindigen dan het te hebben over dieren? Het leukste bewaren tot het laatst want eerst wil je natuurlijk weten dat er 15 verschillende soorten wilde dieren zijn. Deze dieren zijn er niet alleen maar voor de sier, wanneer jij je verveelt kan je hier namelijk je schietskills op oefenen! Niet dat ik je aanmoedig om de moeder van Bambi weer om te leggen, maar als je zou willen kan je dat doen. Als laatste ga ik je nu voorstellen aan je beste vriend, Chop! Chop is de hond uit GTA V die je vol kan hangen met verschillende accessoires die natuurlijk ook weer volledig customizable zijn. Zorg er wel voor dat je een beetje lief bent voor dat beest want anders rent die gewoon bij je weg.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *