0

De Sims 3, een preview en een review!

Soraya waar ben je toch? Waarom is het zo stil op je site? Ik zal het je zeggen, allereerst wordt mijn blog ontzettend volgespamd en om de één of andere reden ontmoedigd mij dat een beetje. Maar de belangrijkste reden is omdat ik druk bezig ben geweest voor Simsnieuws! Je weet wel, die site waar ik van alles op doe wat met De Sims te maken heeft. Dit keer ben ik druk bezig geweest met een review van De Sims 3 Bovennatuurlijk en met een preview van De Sims 3 Jaargetijden!

Wil je de review lezen? Klik dan hier.

Toch liever de preview zien? Klik dan hier.

Ik ga gelijk weer verder spelen met De Sims 3 Jaargetijden, binnenkort een review waarvan ik de link zal plaatsen!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *