EK 2012 hotties, en hoe nu verder?

Tijdens de voorrondes heb ik steeds een hottie uitgekozen van alle teams, maar vanavond is de eerste kwartfinale! Ik heb besloten om niet tot en met het einde een nieuwe hottie van de wedstrijd aan te wijzen. Vanaf vanavond zal er ook onder de hotties een afval race zijn. Bij elke wedstrijd zal er één hottie uit het team af moeten vallen en ik zal jullie laten zien wie er door zijn. Dus voor elke kwart finale laat ik jullie zien welke drie hottiess er tegen elkaar strijden, in de halve finales telkens twee, en in de finale is het één tegen één. Degene van wie de ploeg europees kampioen wordt, zal ook DE EK 2012 hottie zijn!

 

Over een klein uurtje zal ik bekend maken welke hotties er door zijn naar de kwart finales van Tsjechië en Portugal!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*