0

Gamer’s Wishlist

Er komen zo vaak games langs waarvan ik ontzettend hebberig word, maar niet allemaal blijven ze hangen. Maar wanneer ze wel blijven hangen dan wil ik hem ook echt NU hebben. Hieronder een lijstje met welke games en platforms die ik nog graag wil hebben! Geloof me, ik ben er geheel van op de hoogte dat ik waarschijnlijk nog veel zieke titels mis dus vergeet me niet te laten weten welke jullie nog zouden toevoegen aan mijn lijst!

Laat ik maar beginnen bij een handheld die ik al een hele tijd echt wil hebben, de Nintendo 3DS. Ik heb nog zo’n oude grijze DS en ben er nog mega blij mee maar doordat er meerdere nieuwe DSen zijn langsgekomen, kom ik nu op een punt dat ik eigenlijk een nieuwe handheld nodig heb wil ik ook de nieuwe games kunnen spelen. Ik vind alleen lang niet alle spellen leuk en heb natuurlijk mijn voorkeuren. Ik ben, zoals je ziet, verzot op echt getekende en lichte games. Van de Nintendo series speel ik toch het liefst Super Mario Bros, 2 in dit geval, en de Mario Kart. Vooral Mario Kart zou ik helemaal kapot spelen. Natuurlijk moet ik ook verschillende Pokémon spellen proberen. Voor de afwisseling een puzzel hier en daar en dan je eigen boerderij onderhouden om mee af te sluiten.

Op naar de ‘echte’ gamersgebieden volgens sommigen. De platforms die ik nog graag wil hebben. Om het gat tussen de handheld en de consoles kleiner te maken begin ik met de Wii U. Om eerlijk te zijn trekt de Wii U mij toch het minst van ze allemaal, maar dat komt vooral doordat ik nog niet echt weet wat je nou met die Pad moet. Ik snap het principe er wel van, maar geeft de pad een spel nou echt wat extra’s? Onbewust ben ik de Wii en de Wii U gaan linken aan gezellige familie spellen. Daardoor staan er op mijn wishlist voor de Wii U vooral gekleurde leuke spellen die je met anderen kunt spelen. Dat is het imago dat Nintendo bij mij heeft bereikt, helemaal geen slecht imago hoor. Stiekem ben ik wel benieuwd hoe een zombie spel het zou doen op deze schattige console, vandaar ook Zombie U.

Eindelijk bij de echte console, de PlayStation 3. Om eerlijk te zijn ben ik ook op deze console begonnen maar toen overgestapt op de Wii en inmiddels maak ik gretig gebruik van de Xbox360 van mijn vriend. Maar laatst zag ik een review van NiNoKuni en ik baalde er oprecht van dat ik geen PlayStation 3 heb! Maar daarnaast schijnt het ook gewoon een krachtpatser te zijn met echt mooi resultaat. Far Cry en Tombraider zijn wel op andere platforms verkrijgbaar, maar toch zou ik ze op de PlayStation 3 willen spelen zodat er lekker veel kracht achter zit.

Natuurlijk heb ik ook losse spellen die ik graag zou willen hebben. Het valt me nu pas op dat ik, naast De Sims serie, echt een EA fan ben op de PC. Ik ben niet door het dolle heen voor SimCity maar als ik dan toch een wishlist maak mag die natuurlijk niet missen! Bovenaan mijn PC wishlist staat toch Mass Effect. Als je mij volgt op Twitter dan heb je gemerkt dat Mass Effect op de Xbox360 niet zo’n goeie was voor mij, wellicht gaat een firstpersonshooter mij beter af op de PC. Voor de Wii zou ik nog graag een Harvest Moon willen proberen en voor de Xbox360 ga ik voor de Bioshock Infinite.

Maar je kan niks hebben/kopen zonder er hard voor te werken. Hier dus een optelsom, gebruikmakende van de prijzenlijst van Bol.com, van mijn wishlist en wees gewaarschuwd, er gaan ribben vallen. Een Nintendo 3DS + de genoemde spellen = 445,94 euro. Valt nog wel mee voor een handheld en 6 spellen. Maar dan de platform versie, een Wii U + de genoemde spellen = 629,93. Ook dit is voor een platform en 6 spellen, ik vind het toch wat duur! Als laatste de PlayStation 3, een console die veel minder nieuw is en daarbij wat goedkoper, maar doordat mijn wishlist daarvoor wat klein is kom je toch op een fix bedrag uit per product. Een Playstation + de genoemde games is namelijk 424,97 euro. Ondanks dat ik het lang niet allemaal zou kunnen betalen mag je toch blijven dromen.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

8 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *