0

Gamescom 2013 – De Sims 4

Vandaag werd ik wakker en checkte mijn mail. Daar zag ik een heel lief mailtje met de vraag of ik gestopt was met schrijven? NOT AT ALL! Mocht je mij niet op Twitter (@Sorayavindt) of Facebook volgen dan zal ik je even inlichten met waar ik nu ben en wat ik daar doe. Ik ben namelijk op Gamescom! Ik ben hier op uitnodiging van EA voor vijf dagen. Ik ben hier om De Sims 4, De Sims 3 Vooruit in de Tijd en De Sims 3 film accessoires te previewen voor Simsnieuws. Daarnaast heb ik vrijdag wat vrije tijd en ga ik wat spellen checken samen met de heren van Gamebusters. Een drukke week dus! Alle stukken die ik schrijf zal ik op mijn site linken, mocht je nieuwsgierig zijn.

Voor nu, gütentag en een previewtje van de preview!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *