0

Gastreview voor BySjanty.nl

Door Soraya – Hoi! Mijn naam is Soraya en ik mocht voor By Sjanty vijf gezichtsverzorgingsproducten van Cattier Paris testen. Inmiddels heb ik de producten al twee maanden in huis en wil ik jullie hier graag over vertellen. Voor je mijn productreview gaat lezen moet je weten dat ik normaliter alleen luxere producten gebruik wanneer mijn moeder wat over heeft of wanneer ik ze cadeau krijg. Voor mij was het dus een hele ervaring om de Cattier Paris producten te mogen gebruiken. Ik heb de producten telkens in combinatie met elkaar gebruikt, eerst de reinigers, daarna de peeling, het masker en als laatste de dagcrème.

KlikkerdeKlik om het gehele artikel te lezen

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *