0

Go big or go home met Anna Dello Russo bij H&M

Dat H&M gek is op gastdesigners hebben we inmiddels wel door, aan de lopende band komen ze langs. Deze herfst zal Anna Dello Russo haar creabea kunsten vertonen met een lijn met vooral gouden sieraden met hier en daar een dier, oranje en turquoise.

Volgens Anna hebben we een ‘Fashion shower’ nodig en in de promo clip geeft ze zelfs een paar lessen in de fashion! Zo is mode gelijk aan je vrijheid, wanneer het gemakkelijk zit is het geen fashion en doet leeftijd er niet toe. Persoonlijk vind ik het promo clipje erg verontrustend en krijg ik geen shopkriebels van een vrouw die Engels spreekt met vreemd accent, zegt dat ik een fashion shower nodig hebt en die raar danst, maar dit heeft natuurlijk vooral met persoonlijke voorkeuren te maken. Op naar de collectie!

De collectie is een explosie aan kleuren, vormen en details. Opvallend is wel dat er flink wat sieraden zijn die eruit zien als een set. Ik zou het zelf iets teveel vinden om meer dan één sieraad te dragen, maar één sieraad zou van je saaie simpele outfit een opvallende look kunnen maken! Ik snap alleen niet dat deze collectie in de herfst wordt uitgebracht, ik vind de kleuren erg zomers zeker omdat turquoise een hit was dit jaar. De bovenbeen laarzen vind ik afschuwelijk en ik kan mij ook niet voorstellen dat iemand ze zou dragen, maar de gouden pumps zijn dan wel weer erg grappig en mooi om te zien. De prijzen van de collectie variëren van 29 euro tot 300 euro. Zeker voor de schoenen moet je flink diep in je buidel tasten, terwijl sieraden met hun 20 tot 50 euro dan weer erg meevallen.

De collectie is vanaf morgen te koop! Om 9 uur in de geselecteerde winkels en vanaf 10 uur online. Wat vind jij van de collectie en ga jij er iets uit proberen te bemachtigen?

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *