Heel weinig internet en een compleet nieuwe cultuur

Hi y’all!

Helaas kan ik niet zoveel bloggen als ik zou willen aangezien het internet toch ontzettend sloom is. Dus helaas alleen updates in het weekend. Tot nu toe bevalt het me allemaal heel erg goed. Alleen valt het een vreemde taal spreken de hele dag wel heel erg zwaar. Ik mis het Nederlands nu al! Daarom maar even heel snel een blogje tussendoor.

Morgen schijnen we te gaan zwemmen! Ik heb speciaal een badpak hiervoor gekocht dus we zullen het zien. Inmiddels is het hier midden in de nacht, dus ik ga maar eens slapen. We slapen namelijk met ongeveer 30 meisjes op de zaal, dus het zal een kort nachtje worden.

 

Good night!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*