0

Herinnering terug gevonden

Er zijn twee films in mijn leven die ik niet kan vergeten maar waarvan ik jammer genoeg wel de titel ben vergeten. Maar gelukkig heb ik een hele goede vriend, Google, die mij besloot te helpen waardoor ik nu één van de titels weer weet!

At First Sight heb ik denk ik ongeveer 10 jaar geleden voor het eerst gezien en ik was helemaal ondersteboven. Het verhaal gaat over een vrouw en een blinde man die elkaar leren kennen in een spa, hij werkt daar en zij ontsnapt aan haar drukke baan, en ze worden verliefd. Uiteindelijk krijgt hij een operatie waarmee hij weer kan zien! Maar dit verloopt natuurlijk allemaal niet zo goed als je zou hopen. Voor de rest moet ik echt eerst weer de film kijken. Ik kan wel zeggen dat ondanks dat de film uit 1999 komt, dat hij mij na ene half uur nog niet verveeld heeft. Ik ga dus snel verder kijken!

Heb jij weleens een film teruggevonden die je jaren daarvoor had gekeken?

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *