0

Het heerlijke kerstgevoel

Het is dan misschien nog maar 1 november, maar ik heb nu al het kerstgevoel hoor! Ik neurie al verschillende liedjes en houd mijn ogen goed open voor cadeautjes voor mijn geliefden. Maar ik kwam helemaal in jubel kerststemming toen ik iets tegen kwam op onze grote vriend Youtube, iets waarvan ik het bestaan helemaal niet wist! Daar kwam ik namelijk het musical kerstgala van 2010 tegen en dit moet ik natuurlijk met jullie delen.


De musical kerstgala werd uitgezonden op de Avro en verschillende grote artiesten en liedjes kwamen langs. Nu denk je misschien dat het wel lekker suffig is zo op de Avro, maar dat is het dus niet! Chantal Janzen is de vertelster van de show en samen met haar goede gevoel voor timing komen de grapjes goed tot hun recht. Ik weet niet of het dit jaar weer komt, maar als dat zo is dan raad ik het van harte aan! Dus even geen commerciele zenders, maar lekker ouderwets met de familie voor de buis en dan afstemmen op de Avro. Veel plezier met deze versie uit 2010!

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *