0

Hier is mijn hemd #2

Gisteren kon je al deel één lezen van ‘Hier is mijn hemd’ A.K.A. ‘Ask me Anything’ en vandaag zijn we toe aan deel twee!

Douche of bad?
Douche, hoe dan ook. Ik vind een bad ook wel lekker maar het wordt koud en daarna wil ik toch altijd weer douchen om al het zeep van mij af te krijgen. Een zwembad daarentegen krijgt altijd mijn voorkeur!

Bruin of wit brood?
WIT! Maar over het algemeen eet ik bruin, gewoon omdat je na een bepaalde leeftijd toch verstandig moet gaan doen en niet meer blij mag worden van wit brood.

Hoe ben je op het idee gekomen om een website te beginnen?
Ik ben met mijn blog begonnen omdat ik altijd al veel schreef. Dit hield vooral in dat ik veel verhalen schreef. Hierna ben ik gaan schrijven voor SimsNieuws.nl, daar schreef ik vooral de previews en de reviews (overigens ben ik inmiddels mede-beheerder van deze site). Hierdoor begon ik mij af te vragen hoe het zou zijn om dit ook over andere onderwerpen te doen. Inmiddels las ik al vele andere, vooral beauty en fashion gerelateerde, blogs.

En zo begon het, ik ben het gewoon gaan doen. Inmiddels heb ik deze blog ‘al’ een jaar maar ben ik nog steeds aan het ontdekken wat ik nou leuk vind. Nu schrijf ik bijna niets meer over beauty en fashion, dit bleek toch niet mijn passie te hebben. Verder zie ik mijn blog niet als een website waar je heen moet om een objectieve review te krijgen over dingen maar meer als een plek waar je kan lezen wat the girl next door vindt van bepaalde dingen. Ik heb verder ook niet echt een toekomstbeeld voor mijn blog, ik wil gewoon ervaring met schrijven opdoen in de hoop dat ik deze ervaring en kennis eens bij iets groters kan gebruiken.

Wat is je favoriete film?
Ik heb meerdere favoriete films, het ligt net aan mijn mood. Zo heb ik veel zin in Juno wanneer ik mij een beetje awkward of een vreemde eend in de bijt voel. Hard Candy gaat aan wanneer ik even flink wil rage-en. Natuurlijk heb ik ook wel een zachte en lieve kant en die kijkt graag naar Far and Away of A lovesong for Bobby Long.

Wat is je meest gebruikte app?
Zoals iedereen zijn mijn meest gebruikte apps toch wel Twitter, Facebook en Whatsapp maar ook maak ik graag gebruik van Roamler, een app waarmee je doormiddel van foto opdrachten geld kan verdienen, en de 5K app.

Waar zou je heen gaan als je door de tijd kan reizen?
Op deze vraag zou ik zoveel antwoorden kunnen geven maar ik neem jullie even mee naar mijn leven en ga er dus heel serieus en vooral persoonlijk op antwoorden. Als ik terug kon in de tijd dan zou ik teruggegaan naar de nacht van 5 februari 1999 tot de vroege ochtend van 6 februari 1999. Dan zou ik ervoor zorgen dat de dokter wel zou komen of dan zou ik 112 bellen.
Maar als je met teruggaan in de tijd niets kunt veranderen aan leven of dood dan zou ik teruggaan naar 5 februari overdag en mijn vader extra knuffelen en alles doen dat ik nu niet kan doen.

Dat waren mijn antwoorden op jullie vragen, natuurlijk heb ik weer een vraag voor jullie! Wat wilde je vroeger graag dat je tot nu toe nooit hebt gedaan of hebt gehad? Waarom niet?

Met dank aan @JipSnoek @OMFGBBQ1 @OngewoonDewi @DJMark18 @RikS20 voor de vragen.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
 • Share post

2 comments

 • Deetui says:

  Zo kom je echt meer over je te weten. Maar ik vind het nog steeds best wel raar over het wit en bruin brood gedoe XD Inmiddels is er ook wit brood die net zo goed is als bruin brood enzo. Dus eet gewoon wat je lekker vind, zou ik zeggen.

  Maar weer leuke vragen! 😀

 • @OMFGBBQ1 says:

  Is je vader overleden die 5 februari 1999?

  Ik heb altijd, en zou nog steeds, graag straaljagerpiloot willen worden. Ik vind ieder vliegtuig waar je een bom onder kunt hangen nog steeds hevig fascinerend. Ik heb echter niet het opleidingsniveau of de fysieke conditie om dit in het echte leven te doen. Inmiddels ben ik ook al te oud. :((

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *