0

Hier is mijn hemd

Ik hou van vragen, vragen stellen of vragen beantwoorden. Ik vind dit een teken van interesse, je wil de ander leren kennen door de moeite te nemen om vragen te stellen en naar het antwoord te luisteren. Je moet eens weten hoe frustrerend ik het vind als mensen geen vragen stellen, willen ze dan geen vrienden zijn? Maar alle frustratie terzijde, ik gooide deze week een tweet eruit met de oproep ‘Ask me anything’, hierop kreeg ik verscheidene reacties waarvoor mijn dank groot is. Er zitten wat dilemma’s tussen, wat random vragen maar ook serieuze vragen. Hier komen mijn antwoorden!

Wat is je lievelingseten?
Ik hou heel erg van eten. Van vele verschillende soorten gerechten ook. Maar de echte pure Hollandse keuken is absoluut niet mijn favoriet. Wel kan ik intens genieten van gerechten met rijst en kip, pasta en salami of krielaardappeltjes met een goed stuk biefstuk.

Wat is je favoriete top 6 Pokémon allertijden?
Deze vind ik zo moeilijk! Allertijden doe ik overigens niet echt aan als ik over deze vraag nadenk, ik hou het bij de eerste 151 en een echte top kan ik ook niet maken maar een zes favorieten moet ik wel kunnen komen. Mew, Pikachu, Jigglypuff, Charmander, Cubone en Snorlax En Farfatch. En Gengar. En Hypno. En Horsea. En Chansey.

Beste game EV4H?
Het beste spel ooit?! Ik neem de vrijheid om op deze vraag te antwoorden met mijn favoriete spel want de beste is heel erg lastig om te bepalen. Mijn favoriete spel voor op de Gameboy is Pokémon Yellow, voor op de Gameboy Advance is dat Harvest Moon, voor op de PC is dat De Sims 3 serie, voor op de GameCube is dat Pokémon Arena, voor op de Playstation 2 is dat Singstar, voor op de Wii is dat New Super Mario Bros. en voor op de Xbox 360 is dat Fable III. Let wel dat dit spellen zijn die ik ook echt heb (uit)gespeeld. Verder denk ik dat ik aan Pokémon Arena toentertijd het meeste plezier aan heb beleefd.

Banaan of Aardbei?
Aardbei.

Kijk je ook series, zo ja welke?
Ik heb helaas geen tijd om series echt via de tv te volgen. MAAR op dit moment ben ik van plan om Once upon a Time en Grimm (weer) te gaan kijken. Ik hou erg van sprookjes, zeker als ze een beetje zijn omgebouwd en wat duisterder zijn gemaakt. Verder ga ik natuurlijk ook Game of Thrones seizoen twee kijken.

Krijg je vaak commentaar op je posts?
Nee. Ik krijg sneller reactie via Twitter, Facebook of mail. Of ik dit jammer vind? Aan de ene kant wel, aan de andere kant niet. Dat ik überhaupt al reacties krijg maakt mij heel erg blij en dankbaar, maar hierdoor ziet mijn site er natuurlijk wel wat leeg en niet gelezen uit.
Wel moet ik toegeven dat ik wel een keer een comment niet heb toegestaan. Ik vind het niet erg als je het niet met mij eens bent en dat je eerlijk vertelt wat jij vindt maar je hoeft wat ik heb geschreven niet af te kraken. Wees een beetje lief voor mensen die zich bloot geven door iets dat ze zelf hebben gecreëerd te delen. 

Dat was hem dan! De eerste post met vragen van jullie aan mij. Ik heb twee vragen aan jullie: Wat zou je willen zien op mijn blog? En als je een dag door mocht brengen zittend in een park, met wie zou je deze dan doorbrengen?

Met dank aan @JipSnoek @OMFGBBQ1 @OngewoonDewi @DJMark18 @RikS20 voor de vragen.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
 • Share post

7 comments

 • @OMFGBBQ1 says:

  Hey wat leuk, je hebt hoofdletters gebruikt in m’n naam 🙂

  Een dagje zittend in een park zou ik het liefst door brengen met Jimi Hendrix. Met een flinke snaak erbij. Lijkt me super cool maar gaat natuurlijk niet gebeuren.

 • Deetui says:

  Wat leuk dat je de vragen beantwoord! 😀

  En ik zou die dag in het park doorbrengen met Prinses Beatrix. Dat lijkt me nou echt cool!

  En ik zou af en toe op je blog wel van die geniale gerechten zien! (Als het kan natuurlijk)

  • soraya says:

   Geniale Gerechten? Misschien, maar ik ben niet zo’n sterrenkok. Beatrix lijkt mij ook een hele gewichtige lieve vrouw. Verder: deel twee van de AMA komt vandaag! 😀

 • Jip says:

  Aparte Pokemon keuze heb jij! Niet gedacht dat jij juist die zou kiezen. Wel een beetje girly als je het mij vraagt 😉 cuteness overload!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *