0

Huidige leeslijst #1

Het zal je vast niet verbazen als ik zeg dat ik van lezen houd. Wat je wellicht wel zal verbazen is hoe ik boeken lees. Ik lees namelijk nooit één boek. Al sinds ik klein ben heb ik de gewoonte om meerdere boeken tegelijk te lezen. Dit heeft zijn voordelen en zijn nadelen. Als ik vast zit in één boek, dan ga ik gewoon verder met een ander tot ik het andere boek weer wil lezen. Maar het duurt mij ook iets langer voor ik de boeken uit heb. Ieder leest op zijn eigen manier niet waar? Maar genoeg daarover! We gaan door met welke boeken ik op dit moment aan het lezen ben, kijk je mee?

Ik had het boek Vijftig Tinten Grijs gewoon uit nieuwsgierigheid gekocht, ik had wel eens een erotisch romannetje gelezen maar ik was benieuwd hoe een boek uit dat genre ineens zo booming populair kon worden! Vijftig Tinten Donkerder gaat weer over Anastacia en Christian, in dit boek gaat hun relatie verder en komen we erachter waarom Christian Grey ‘vijftig tinten verneukt’ is. Ik ben ongeveer op de helft met dit boek en hoop het aan het eind van de herfstvakantie uit te hebben.

Dit boek heb je wellicht al zien voorbij komen op mijn blog. Ik had dit boek namelijk in mijn koffer gestopt om te lezen in Canada. Maar hoe stom kon ik zijn om te denken dat ik daar aan lezen toe zou komen?! Ik heb daar één boek gelezen (Matched, zometeen meer hierover) en van dit boek enkel wat hoofdstukken. Maar na de vakantie kwam er ook niet veel van terecht. Ik kom gewoon niet verder! Ik moet mezelf echt dwingen om verder te lezen. Het boek gaat over een stad waarin ineens iedereen van 15 jaar en ouder is verdwenen… Kan je het voorstellen? Een stad met enkel kinderen, dat kan niet goed gaan.

Crossed, het tweede deel van de redelijk bekende ‘Matched’. Ik was zelf ontzettend positief over Matched, maar om de één of andere reden heb ik Crossed na enkele hoofdstukken weggelegd en nog niet opgepakt. De hoofdstukken gaan om en om tussen de twee hoofdpersonages, en dat trekt mij nooit zo. Maar ergens voel ik een vlammetje branden, ik wil weten hoe het verhaal verder gaat!

Ook dit boek heb ik al een tijdje liggen. Het is een supergoed boek, enkel het begin duurt wat lang en je weet wat er gaat komen maar het verhaal laat je nog even wachten alsof je in een achtbaan zit en net niet over de hobbel heen bent. Dit boek wil ik sowieso voor 25 oktober uitlezen, gewoon flink doorzetten want ik wil weten hoe de achtbaan gaat na de hobbel!

Aaah weer een nieuwe Youth literature reeks. Wings gaat niet over heksen of over een alternatieve toekomst maar over elven en trollen! Ik heb dit boek bijna uit, dus hier komt snel een review van!

Zo dat was mijn rijtje! Ik heb gelukkig nu vakantie dus ik kan veel lezen en inhalen. Welk boek lijkt jou het leukste en welk boek lees jij nu?

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *