0

I need this @Kickstarter.com

Je zult het wellicht niet denken, maar ik ben een fervent fan van gekke gadgets/items/dingetjes/meuk. Zeker hele bijzondere dingen wil ik eigenlijk direct hebben. En dan kom je op Kickstarter.com terecht, een website waar mensen investeerders, zoals jij en ik, zoeken voor hun project. Ze krijgen een bepaald aantal dagen, stellen hun financiële doel vast en proberen ons dan, met een filmpje, tekst en foto’s, over te halen om geld te doneren. Een heel bekend project is de Ouya. De laatste paar weken zit ik redelijk vaak op Kickstarter, gewoon om wat rond te klikken en om het werk van mensen te zien. Vandaag leek het mij leuk om een paar projecten die mij heel tof lijken met jullie te delen. Enjoy!

Sommigen weten dit ongetwijfeld al, maar ik houd ontzettend van zingen. De kwaliteit van mijn iPhone is helaas niet over een huis te schrijven en daarom zou een extern microfoontje geweldig zijn! De karaoke app is natuurlijk een leuke bijkomstigheid maar tegelijkertijd ook erg handig want terwijl de tekst aan je voorbij komt, wordt de muziek en jouw gezang opgenomen en opgeslagen. Helaas aan het tot nu toe opgehaalde bedrag te zien is niet iedereen zo enthousiast als ik ben.

De volgende komt uit de categorie: ‘oeh, Shiny!’ want verder zou ik er niks mee kunnen. Een lichtgevende plectrum! Hoe vet zou dit er eruitzien wanneer je op het strand zit, de zon is al onder maar je blijft met zijn allen nog even hangen om van muziek en gezang te genieten? Hoewel gitaren al girlmagnets zijn, zou dit lichtje ook heel goed zijn werk doen!

Meuk. Zo zou ik het volgende project noemen. Let er wel op dat meuk in mijn oren positief is. Ik zou dus heel graag ‘s avonds op straat willen rondzwaaien met deze stok met de meest lompe teksten of plaatsen. Of op de dansvloer van een heel fout en donkere discotheek? Maar ook hier heb ik geen hoop in, nog 55 uur en 45.00 dollars te gaan.

Ooit had ik een ring van steen maar samen met mijn twee vrienden een glas bier stootte ik deze kapot tegen een muurtje aan. Maar ik blijf wel houden van bijzondere sieraden, niet van die cheapy, grote glimmende maar gewoon bijzondere. Zoals een houten ring. Zoals deze man maakt. Zoals hij uitlegt in dit filmpje.

Wat ik verder heel tof vind aan Kickstarter is dat je bij bepaalde donaties, hoe hoger hoe beter, zogeheten rewards krijgt zoals het product zelf of een cheapy bedankje op de Facebookpagina. Maar dan moet het project natuurlijk wel genoeg investeerders krijgen! Ik zeg, steunen die doelen. Zeker van mensen die het geld echt niet hebben.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *