0

It’s so fluffy I’m going to die!


Het mag geen geheim zijn dat ik van schattige films houd. En voor schattige animatie films moet je bij Disney of Pixar zijn, of bij een samenwerking van Pixar en Disney. En nu wil het zo zijn dat er een paar van mijn favoriete kinder/animatie films een pre/sequel krijgen! Ik geef wel gelijk toe dat pre/sequels nooit kunnen tippen aan het origineel maar zelfs ik kijk uit naar deze nummer 2’s, hoe slecht het ook is.


We beginnen 26 juni met Despicable Me 2. Een sequel waarvan ik geen flauw idee heb waar het over gaat. Maar het interesseert mij werkelijk niks. Ik moest in de eerste film al zo ontzettend lachen om de rare gele Minions, dat met het sarcastische gedrag van de ‘villian’ en het o zo schattige meisje zorgen er bij mij voor dat ik deze tweede film gewoon MOET zien.


Twee weken later krijgen we een prequel van een film die inmiddels al ouder is dan tien jaar. Monsters Inc! We gaan zien hoe de twee hoofdpersonages, ik ga jullie niet eens vermoeien met hun namen, elkaar leren kennen en ook hoe hun relatie vormt. Niet veel verhaal maar vooral lekker lachen!


De volgende film is inmiddels ook alweer tien jaar uit maar nog steeds flink in de picture! Finding Nemo natuurlijk! Geen flauw idee waar deze pre-of sequel over zal gaan maar dat die leuk wordt staat vast. Maar word nog niet te enthousiast, hij schijnt pas in 2015 uit te komen.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *