0

Lief dagboek – GTA V

Jimmy

Lief dagboek,

Vandaag is er wat vets gebeurd! Dus ik reed in m’n auto, naja in Tracey haar veel te opzichtige rode Cabrio, maar toch in een auto. Ik was dus op weg naar Little B, je weet wel Benjamin van om de hoek. We hadden afgesproken op de gebruikelijke spot, de golfbaan want die loser moest weer ballen slaan met zijn pa. Op mijn weg daar naartoe luisterde ik naar Kitty Miauw en hoewel haar lyrics lang niet zo goed zijn als de beats die ik drop, zijn haar liedjes wel uit te houden. Maar terwijl ik 55 kilometer per uur binnen de bebouwde kom racede hoorde ik ineens sirenes. Natuurlijk dacht ik dat ze weer naar mij opzoek waren maar toen de popo langs mij heen scheurde wist ik dat ze niet deze bad ass wilde. Voor mij ramden ze ineens een andere auto en voor ik het wist vlogen de kogels mij om mijn oren! Die racerat die ze wel zochten was gewoon op de politie aan het knallen! En terwijl ik langs de politie reed, ik bedoel ik kon de auto niet zo snel stoppen dus ik ging er langs voor ik op ze knalde, zag ik hoe ze uit de auto sprongen en achter hun deuren gingen zitten en op de schietgrage gek schoten! En aangezien ik niet het volgende doelwit wilde zijn ben ik maar doorgereden want het was niet mijn auto die dan beschadigd zou worden in het heetst van de strijd.

Yo!

Jimmy De Santa

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *