0

Livestreams februari 2015

Twitch is inmiddels een begrip en onder gamers bijna net zo bekend als YouTube. Voor diegeen die niet weet wat Twitch is volgt hier een korte uitleg. Twitch is een website waarop je livestreams kunt zien, deze hebben 9 van de 10 keer te maken met games. Een livestream is niets anders dan dat wat je daar ziet daadwerkelijk op dat moment gebeurt. Twitch wordt het meest gebruikt door gamers om spellen te livestreamen, maar ook voor presentaties, persconferenties en E-sports wordt Twitch gebruikt. Ik ben ook een zogehete livestreamer. Op zondag- en woensdag-avond stream ik, eens in de twee weken op woensdag zelfs in een bioscoop! Nu leek het mij leuk en handig om eens in de maand een paar van mijn livestreams van die maand te delen. Laat ik beginnen met de livestream waarin ik Eric Bouwman probeerde terug te pakken voor de horror game van vorige keer, ik faalde hier hopeloos in. Klik op ‘Read More…’ voor meer livestream momenten van februari.

Deze maand speelde ik ook met HildeWereld in de bioscoop. Wij kwamen echter voor een dilemma te staan want we wilden genieten van ons biertje maar tegelijkertijd ook gamen! Dit losten we op de volgende manier eenvoudig op. Girls co-op for the win!

Helaas kan ik niet alleen mar in de bioscoop gamen dus ik deel ook even een livestream die ik speelde vanuit mijn huis. Ik had geen flauw idee wat ik wilde spelen dus plukte ik een game van Steam af. Ik heb denk ik in tijden niet zo’n rare game gespeeld als Only If…

Hoewel dit zich eigenlijk in januari afspeelde kan ik deze livestream jullie niet onthouden. Ik wilde namelijk Farming Simulator 2015 spelen maar Steam was mij weer aan het buttfucken. Dit had deze rage als gevolg.

Wil je mij eens live zien spelen? Klik dan op het hartje op het Twitch account van FreshlyJuiced

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *