0

Logo! Let’s Talk #1

Terwijl ik op het punt sta om dit te typen besef ik mij hoe narcistisch en egocentrisch dit kan overkomen maar ik MOET het gewoon met jullie delen. Waarschijnlijk heb je het al gezien en zo niet dan ga je nu vast even kijken want ik heb een logo gekregen! Ik had in den beginne van mijn blog zelf al eens een logo/banner gemaakt dat op deze lijkt maar ik ben daar natuurlijk geen pro in. Maar gelukkig ken ik iemand die mij graag wilde helpen en zo kwamen we samen op wat er nu staat. Super awesome en natuurlijk een groot BEDANKT!

Sorayavindt

Met deze post wil ik gelijk ‘Let’s Talk’ blogposts in het leven roepen waarin ik af en toe gewoon een klein stukje typ over iets dat ik heb meegemaakt, gezien of gelezen dat ik echt even met jullie moet delen. Goed plan? Goed plan.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *