0

Lootcrate December

LootcrateDec

… … … Ja, december ja. En ik voel het mezelf nog typen in de post van 18 januari “Ik geef toe dat ik heel erg achterloop met de lootcrates. Ik probeer voor mijzelf nog een goed ritme te vinden voor mijn blog want ik wil echt weer minimaal elke week een blogpost hebben.”. Ik ben hier dus nog niet in geslaagd want we zijn inmiddels alweer een maand verder. Hoe het ook zijt. Hierbij een hele korte post over de Lootcrate van December, mijn één na laatste doos.

Lootcrate December

Het thema van deze maand was volgens mij ‘Rewind’ maar ik zie eigenlijk niet echt een thema als geheel. Wat ik wel zie zijn verschillende toffe items die ik wellicht daadwerkelijk eens ga gebruiken!

Lootcrate December

Ik hou van sokken. Maar echt heel erg. Behalve dan sportsokken, wit en zwart ik haat ze allemaal. Maar verder houd ik dus van sokken. Mits ze een leuk plaatje hebben. En nee, het maakt mij echt niets uit dat het mannensokken zijn, die komen namelijk lekker hoog. De luchtverfrisser gooi ik in de hoek of hang ik op mijn toilet en de comic verstop ik nog even voor wanneer ik weer in een vliegtuig zit.

LootcrateDec

Op deze foto staat het item wat ik tot nu toe het meest heb gebruikt van alle Lootcrates, de paper wallet. Ik had eerst een grote Zelda portemonnee maar die paste niet in mijn zak dus ging ik al mijn pasjes los bij mij dragen maar dat is niet echt lady-like. Dus nu aan de paper wallet en dat bevalt mij toch wel heel erg goed! De Ghostbusters ‘Don’t Disturb’ heb ik alweer in de prullenbak gegooid want daar had ik echt niks aan. De Tetris stickers wil ik nog ergens voor gaan gebruiken maar voor wat weet ik nog niet precies…

Dit is dus echt een mini blogpost geworden over de Lootcrate van December. Ik merk dat ik Lootcrate toch niet zo heel erg tof vind en ik denk dat dat de reden is dat ik het niet zo interessant vind om over te schrijven. Wel moet ik eerlijk zijn dat deze maand het leukste was omdat er dus dingen in zitten die echt daadwerkelijk gebruik en/of nodig had.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *