0

Lootcrate November

Lootcrate

Lootcrate november? Soraya, het is inmiddels alweer half januari! Ik geef toe dat ik heel erg achterloop met de lootcrates. Ik probeer voor mijzelf nog een goed ritme te vinden voor mijn blog want ik wil echt weer minimaal elke week een blogpost hebben. Niet alleen maar over games maar veel ook over kleine gadgets, films, beauty dingen en wellicht meer unboxingen. Maar eerst maar eens de Lootcrate van November 2014 aan jullie laten zien! En je weet het, mocht je zelf een Lootcrate willen ontvangen hoef je enkel maar naar deze website te gaan.

Lootcrate

Elke maand heeft Lootcrate een thema, ditmaal was het ‘Battle’ en draaide het vooral om de zogenaamde strijd tussen piraten en ninja’s waarvan ik nog nooit gehoord had.

Lootcrate

Daar is dan eindelijk iets uit Halo! Ik had zoiets eigenlijk al bij eerdere Lootcrates verwacht maar hier is dan eindelijk een guardian. De verpakking deed mij heel erg denken aan een soort suprise ei maar het poppetje zelf voelde meer aan als ‘meisjes’ LEGO.

Lootcrate

Er zit altijd ook wat ‘meuk’ in de doos zoals digitale comics en een hoofdband met Street Fighter erop.

Lootcrate

Één van de mooiere dingen uit deze Lootcrate vind ik dan toch wel de Assassin’s Creed Unity munt. HEt is geen nep plastic dingetje maar het voelt als een echte zware munt. Ik ben zelf niet zo’n Assassin maar dit is wel een heel mooi item om een papiertje om heen te doen als cadeautje! Dat is toch iets waar ik Lootcrate items heel goed voor vind, gewoon kleine cadeautjes voor vrienden.

Lootcrate

Geloof me als ik zeg dat dit item er op de foto veel toffer en beter uitziet dan dat in werkelijkheid. Het voelt namelijk erg cheap en plastic aan. Zo had ik de zwarte standaard als een beetje verbogen omdat ik de helm er echt in wilde prikken maar om de één of andere manier was de ruimte waar het pinnetje in moest te klein. Dat is raar! Dat geeft voor mij aan dat het echt crap is.

Lootcrate

Daar issie dan! Weer een gaaf shirt voor bij de collectie. Één probleempje, hij valt eigenlijk net iets te klein maar ik weet zeker dat een maatje groter te groot was geweest. Verder is de print wel ontzettend gaaf gedaan en houd ik van de creativiteit die erin is gestopt.

Dat waren alweer alle items die in de Lootcrate van november zaten. Ben ik tevreden? Mwa niet echt, het shirt is gaaf en de Unity munt is erg mooi maar weer vind ik merendeel van de items echt helemaal niks aan. Mocht jij nou toch een Lootcrate abonnement willen, ga dan naar deze website.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *