0

Lootcrate oktober

Lootcrate

Hier zijn dan eindelijk mijn foto’s van de Lootcrate van oktober. In Amerika staat oktober natuurlijk in het teken van Halloween en logischerwijs was dat dan ook het thema van de Lootcrate. Nu heb ik zelf niet veel met het horror thema in series, comics en games maar toch was ik aangenaam verrast met deze doos.

Lootcrate

Wat mij als allereerste opviel is dat er enkel dingen in de Lootcrate zaten die ik herkende! Daarnaast was ik blij verrast met het shirt, want dat is een grote reden geweest voor mij om een abonnement te nemen. Het fijne aan de T-shirts is dat je zelf je maat kan doorgeven en dat Lootcrate zelfs onderscheid maakt in mannen en vrouwen maten.

Lootcrate

Een klein mysterieus zwart doosje trok allereerst mijn aandacht. De deksel trok ik snel van het doosje af en daar zat een miniatuur versie van een wapen uit Dead Island in. Ongetwijfeld dat dit een speciaal wapen is met een specifieke naam maar die weet ik simpelweg niet. Het wapen is heel licht en hoewel het redelijk stevig in elkaar zit, ben ik toch bang dat hij snel verbogen zou kunnen worden. Desalniettemin een mooi stukje werk!

Lootcrate

Sharknando! Ik heb deze film, of de vele rip-offs niet gezien maar ik heb van veel mensen gehoord dat ze goed slecht zijn! Dit is nog zo’n dingetje waarvan ik denk, oeh ik weet wel wie ik hier blij mee kan maken!

Lootcrate

Ja hoor, wie kent ze niet?! De geliefde broers uit de overweldigende bekende serie The Walking Dead. Ik dus. De stijl is erg mooi en het is een leuk kaartje dat het ongetwijfeld erg leuk zou doen in een fotolijstje maar ik ken het niet dus voor mij is het niet iets heel bijzonder.

Lootcrate

Ik lees niet veel comics en dit komt omdat ik graag de comic zelf in handen wil hebben. Daarnaast ben ik best specifiek met wat ik wil lezen en welke stijl. Deze Lootcrate kwam met een comic van The Walking Dead, wat op zich wel heel gaaf ik natuurlijk maar helaas heb ik er niet zoveel mee. Waar ik wel wat mee heb zijn plaktatoeages! Ze kunnen een leuke kleine touch zijn voor een verkleedpartijtje.

Lootcrate

Daar issie dan hoor! Mijn allereerste tshirt van Lootcrate! Ik moest gelijk aan Reddit/9gag denken, al die katten! Ik heb een vrouwenmaat M besteld en hij zit prima! Beetje strak maar alles is beter dan een mannen shirt.

Dit was alweer de Lootcrate van oktober! Ik heb inmiddels de doos van december ook binnen, maar allereerst moet die van november online verschijnen, dit zal deze week nog gebeuren. Wil je nou ook eens een Lootcrate ontvangen? Klik dan op deze link om je eigen Lootcrate te bestellen.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *