0

Lootcrate September 2014

Lootcrate

Lootcrate september 2014? Girl you mad?! Ik weet het, ik ben ontzettend late to the party maar ik wilde nog even heel graag de foto’s delen van de oudere Lootcrates voor ik de nieuwe zou delen. Nu vraag je je wellicht af hoe het dan zit met de oktober, november en december dozen. De eerste twee zullen aankomende twee dagen in een post verschijnen maar de december Lootcrate heb ik helaas nog niet in huis. Anyway, klik op ‘Read more’ om alle foto’s te zien van de Lootcrate van september 2014 en klik op deze link om je eigen Lootcrate te bestellen.

Lootcrate

De Lootcrate van september was mijn allereerste Lootcrate. Ik kwam bij dit merk door de YouTouber KateInRealLife maar op dat moment verzonden ze de dozen nog niet naar Nederland. Tot deze zomer dus, zonder er te lang bij na te denken heb ik een Lootcrate abonnement genomen. Je kan een Lootcrate per keer kopen, waardoor je ongeveer 25 euro kwijt bent, of je kunt ervoor kiezen om 3 of 6 maanden lang elke maand een pakketje te ontvangen. Dit zorgt ervoor dat je enkele euro’s goedkoper uit bent. Helaas kan je enkel met creditcard betalen. De Lootcrate van deze keer had als thema ‘Galactic’ dus ik dacht direct aan Space Invaders, Star Wars, Star Trek, Transformers, Galactica, Destiny, Mass Effect en Guardians of the Galaxy.

Lootcrate3.png

Laat ik allereerst maar beginnen met wat ik eigenlijk het leukste vond waardoor je wellicht direct al mijn teleurstelling merkt. Dit ‘It’s so fluffy’ beestje is een Tribble uit de Star Trek serie. Ik vond het niet zozeer leuk omdat ik hem herkende, want dat deed ik namelijk niet, maar omdat ik zo pluizig en schattig is.

Lootcrate

Weer helemaal hip and happening door de nieuwe game Alien Isolation, Alien! De foto’s is wat slecht omdat ik deze action figure expres in de verpakking heb laten zitten. Niet omdat ik de ijdele hoop heb dat deze ooit veel waard zal zijn maar omdat ik het zelf zo niet leuk vind dat ik hem cadeau wil doen aan iemand die het wel zou kunnen waarderen. Heel stiekem daar in het hoekje zie je ook een papiertje van Halo, hier op staat een code waarmee je een Halo comic kunt downloaden. Nu heb ik niks met digitale comics dus als je hem wil hebben, geef een gil in de comments!

Lootcrate

Je zou nu wellicht denken dat ik één van de twee items op de foto helemaal geweldig vind en de ander niet zo. You are wrong. Ik vind ze namelijk allebei stom. Allereerst ken ik de serie Firefly niet, dus deze jongeman die schijnbaar Malcolm Reynolds heet kan mij gestolen worden en de poster van Han Solo is allereerst erg onhandig qua grootte en de kwaliteit is om te janken.

Lootcrate

Nog meer Firefly! Zoals gezegd heb ik niks met de serie dus ook deze papiertjes vind ik niet zo heel boeiend. Leuke hieraan is dan wel weer dat het mooie kleurrijke boekenleggers zijn.

Lootcrate

Als allerlaatste mijn nummer twee uit de box, een magneet met retro arcade dingetjes van Star Wars erop. Niet dat ik ooit met deze arcadekast gespeeld heb of überhaupt wist dat dit daaruit kwam maar vooral omdat dit erg bruikbaar is. Ik heb een koelkast waar je magneten op kunt plakken en een berg met foto’s die ik graag elke dag vlak voor het eten wil zien dus zodoende vind ik dit item dan wel weer leuk.

Lootcrate

Dit was alweer de Lootcrate van September en wellicht heb je het al gemerkt aan mijn schrijven maar ik vond deze doos echt waardeloos. Het was de tweede die ik ontving en ik was zo teleurgesteld omdat er niet echt iets in zat wat ik leuk of bruikbaar vond maar ook omdat ik zo weinig herkende. Daarbij had ik heel graag een tshirt ontvangen maar helaas deze keer niet. De foto’s van de volgende doos volgen snel want dat is de Lootcrate van oktober en die heb ik inmiddels natuurlijk allang binnen. Denk je nou toch, hè ik wil ook zo’n box! Gebruik dan deze link, je kunt daar niet alleen maar je eigen Lootcrate bestellen maar je helpt mij er ook een beetje mee.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

One comment

  • Marc Pleijsier says:

    Het Star Wars spel heeft nooit bestaan, dit is een mix up van de epische scene uit TESB gemixed met het legendarische oldschool retro arcade spel Astroids.

    Voor de Tribble moet je de episode uit Star Trek terug zien uit de allereerste reeks met William Shatner as James T. Kirk. ~We come in peace, shoot to kill!~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *