0

Luigi’s Mansion Dark Moon 2

Over deze review kan ik alleen maar zeggen dat ik te vaak het woord zuigen gebruik en dat de tussenstukjes ontzettend random zijn. Verder een absolute Yay voor Luigi’s Mansion Dark Moon 2!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
 • Share post

14 comments

 • markos says:

  Haha! Super leuk Soraya! Heb vooral moeten lachen bij die tussenstukjes.. Echt geweldig hoe je het doet, zo grappig!
  Ik zie deze site voor het eerst, maar is super mooi! Ik hoop dat er snel nog een filmpje komt!

  • soraya says:

   Hi Mark! Leuk om te horen dat je het leuk vond! Er komt absoluut snel nog een filmpje, ik heb zelf bijna vakantie dus met een weekje weer met mijn snufferd voor de camera. Tot dan!

 • Hammy says:

  Leuk! Ik zou er alleen nog meer gamplay erin doen ( korte stukjes), vooral als je soms ingaat op details die je tof vind of juist niet zodat peeps precies zien wat je bedoelt, hoeft niet alleen in het begin or 😉

 • Ramon says:

  Helaas ben ik geen gamer maar ik wil je wel complimenteren met je presentatie skills. Goed ritme in je manier van vertellen en de stukjes tussendoor zijn grappig. Je komt er wel.

 • Slimpie Hugo says:

  Haha, heel erg grappig! Dat tussenstukje met die stofzuiger, echt hilarisch! x’D

  • markos says:

   Haha! dat vond ik ook!
   Ik heb daar zo moeten lachen! 😀
   Ik ben vergeten de vertellen: Je praat echt ontzettend duidelijk en op goed tempo! Echt knap!

 • N13LS says:

  Als je n jonge was geweest had ik je waarschijnlijk keihard uitgelachen, maar omdat je een meisje bent kom je er nog mee weg. Al zou ik je wel aanraden iets verder van de camera te gaan zitten zoals de “gamekings” dat doen.. dus dat niet je hoofd tegen de boven kant van het scherm aan zit. En misschien als gamekings een beetje lief voor je is (aangezien ze je al een beetje kennen) dat ze je wat props opsturen die je in de background neer kunt zetten zodat het geheel wat meer sfeer krijgt.. of wees creatief en zet wat leuks in elkaar ^^ een decor met daarin een monitor bijv… anyway ga zo door, en ga uiteraard opzoek naar nog meer mooie meiden want ik kan niet wachten op “GameQueens” ook al is het alleen maar op te fappen… oke nee die was flauw haha

  • soraya says:

   Bedankt! Ik ben het eens met je over afstand tot de camera, volgende keer zal dit anders zijn! En ik heb absoluut niet de intentie om een soort GameQueens op te zetten, sorry! Mijn blog is de plek waar ik alles kwijt kan dat ik niet ergens anders kan.

 • N13LS says:

  Ik snap dat het niet je intentie is om iets op te zetten zoals gamequeens, maar als je erover na denkt heb je wel de perfecte samenstelling om iets op te zetten waar je veel publieek mee kunt trekken. Je bent een meisje die over games praat.. je doelgroep is alle horny litle boys that play videogames. Snap je wat ik bedoel, niemand zal in de buurt komen van het succes van gamekings.. maar een groep meiden die over games praat zou best succesvol kunnen worden in de schaduw van gamekings. Natuurlijk gaat niemand serieus luisteren naar meiden die over games praten maar daar gaat het niet om ^^ met een redelijk aantal bezoekers op je blog en een advertentie banner erbij kun je een aardig eindje komen 🙂

 • Leuke review om te zien en horen.
  Ook leuk dat je serieus zijn combineert met niet serieus.

  De stukjes ertussen maken het helemaal af echt!
  Kortom echt een leuke review.

  (nu maar eens gaan nadenken of ik deze game ga aanschaffen :D)

 • Doku-so says:

  Leuke video-review! Ik zeg “Yay voor Soraya”

  Net als jij vind ik de rechtlijnige en houterige aspecten van de game wat minder. Maar de humor, mooie 3D-beelden en originele gameplay maken zoveel goed!

  Kortom, dit spel ‘zuigt’ (in negatieve zin) absoluut niet 😀

  (P.S. je kan tijdens het opzuigen van spoken, behalve rond bewegen, ook met de B-knop springen om aanvallen/hindernissen te ontwijken)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *