0

Mijn nutteloze apps

Ik hou van apps, zeker van gratis nutteloze apps. Ik ben er ook altijd als de kippen bij om een nieuwe app te downloaden. Maar doordat ik zo’n ontzettende Hollander ben, heb ik ook veel nutteloze apps. Hier drie van mijn meest nutteloze apps!

Ik wil graag beginnen met een app die ik gisteren pas heb gedownload, TAMAGO. Je ziet een ei en een teller, de bedoeling is dat je zo zaak op het ei tikt tot de teller op 0 staat. Inmiddels be ik 2,000 tikken verder maar zie ik nog geen verschil en met mijn geluk is het ei leeg wanneer ik hem open heb getikt. Ik kan me wel indenken dat het bij leerlingen of studenten een hit is om te zien wie het meest kan tikken bij die ene saaie les zonder dat de docent het door heeft. Help! Misschien doen mijn leerlingen het wel tijdens mijn les!

Ik hou van lijstjes… Ik heb meerdere apps geprobeerd om mijn to do lijstje in op te schrijven. Eerst dacht ik dat ik er een ‘to do’ app wilde waarin er veel gebeurde, veel kleurtjes en grappige plaatjes. Maar dat werkte niet. Dus ditmaal probeerde ik een kale app. Maar je raadt het al, ook dit werkte niet. Deze app voelt zo nutteloos! Zeker omdat het intypen van je to do langer duurt dan het opschrijven, daarnaast geeft het geen voldoening om iets weg te strepen en is de app gewoon saai! Voortaan maar gewoon weer de dingen die ik wil doen op een memo.

Not sure of echt nutteloos or erg handig. Noem me raar maar deze app is eigenlijk niet nutteloos. Je zal hem misschien maar eens per jaar gebruiken . Eerst denk je misschien, wat moet je met een MacApp (dit is jammer genoeg niet de echte naam van deze app)? Je kan er MacNieuws op lezen, MacActies terugzien, de MacProducten zien en de MacBestellijst per restaurant zien. Let wel, je kan geen bestelling plaatsen met deze app, daarvoor is die dus niet. Maar waar die wel voor is, is de plattegrond waarop je kan zien waar jij bent en waar de Mac zich bevindt! Niet meer zoeken of gokken hoelang het nog duurt voor je kan eten, klikkerdeklik en je weet het!

Welke nutteloze apps heb jij?

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *