0

Mijn pareltje

Als kind weet je gewoon dat jouw moeder de beste is, tenzij ze weer iets vies had gekookt. Naarmate je ouder wordt begin je haar steeds meer te waarderen en blijft ze de beste. Maar laatste realiseerde ik mij dat ik het onomstootbare bewijs heb dat mijn moeder ècht te beste is!

Voor mijn, ik denk, achste verjaardag kreeg ik een GameBoy Color. Daarbij kreeg ik een puzzelspelletje, waarvan ik tot op de dag van vandaag overtuigd ben dat mijn moeder die eigenlijk voor zichzelf heeft gekocht en Catz. En Catz heeft mij door heel wat uurtjes in de auto naar Frankrijk gespeeld. Het was echt mijn lievelingsspel en als je er ook maar naar durfde te wijzen beet ik je vinger er vanaf.


Catz is een simpel spelletje waarbij het de bedoeling was dat je voor een kat zorgde. Volgens mij kon het arme beestje geeneens dood gaan!

Je vraagt je misschien af waarom ik mijn GameBoy Color een pareltje noem en waarom ik mijn moeder ineens nog veel vetter vind dan voorheen. Dat komt omdat ik niet zomaar een handheld had, maar een speciale Pikachu versie! Tot op de dag van vandaag heb ik niet een ander in real life gezien. Mijn moeder kan zich op de dag van vandaag niet herinneren waarom ze deze versie had gehaald, desalniettemin +1! Nog vetter: 6 jaar geleden heb ik eindelijk Pokémon Yellow gehaald, niet dat ik er veel op heb gespeeld maar toch voel je je echt ‘stoer’ als je Pokémon speelt op je Pokémon-themed Nintento.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *