0

Musicals op Youtube

Musical herleeft zijn gouden eeuw! Musical is weer hip en iedereen heeft wel een favoriet. Maar kaarten zijn soms zo ontzettend duur, zeker in ons digitale eeuw vind ik dit vreemd. Dit moet anders kunnen! En jawel, onze goede vriend Youtube heeft een antwoord. Er zijn namelijk verschillende uploads van musicals die je in zijn geheel kan kijken. Lees snel verder om een klein lijstje te zien met musicals die ik heb gevonden op Youtube!


 Elisabeth
Allereerst een Nederlandse, Elisabeth. De kwaliteit is niet zo heel erg hoog maar zo krijg je een idee van de musical.

Legally Blonde
Legally Blonde! Wie kent die film nou niet? Deze musical is natuurlijk een stuk lichter dan Elisabeth, maar wel vol grapjes en indrukwekkende trucjes.

Wicked Act 1
Wicked Act 2
En als absolute klapper: Wicked! Deze opname is een stuk illegaler doordat iemand uit het publiek het heeft opgenomen, maar zo kan je wel een beetje genieten van de musical.

Natuurlijk moet ik bij deze beelden er wel bijvermelden dat ik ze niet heb gemaakt en de rechten zijn dus absoluut niet van mij. Zeker bij de laatste moet ik ook zeggen dat ik mensen afraad om dit te doen want het echte musical gevoel krijg je pas echt als je een kaartje koopt en de musical in levende lijve ziet.

Vind jij dit illigaal? Of eigen schuld dikke bult omdat de kaartjes zo duur zijn?

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *