0

Ode aan de trui

De zomer is al twee weken officieel voorbij en dat merken we! De gevreesde herfststormen komen er weer aan en de temperatuur is al flink gedaald. Er zijn heel veel redenen te bedenken waarom we de zomer nu al missen, maar ik kan ook sowieso één reden bedenken waarom ik de herfst verwelkom: Truien!

Ik moet toegeven dat ik kleding uitkiezen in de herfst altijd makkelijker vind dan in de zomer. Ik hou ervan om een broek aan te trekken, enkellaarsjes erbij en dan een grote warme trui aan te gooien, makkelijk zat! Je kan ook alle kanten op met een trui, van sexy tot lekker casual, van netjes naar lekker rommelig.

Één van mijn favoriete winkels, de H&M, barst ook van de truien. Wat ik superfijn vind aan truien is dat je ze aan kunt in de herfst met een topje eronder of in de winter met een lekker lange mouwen T-shirt. Een trui doet niet moeilijk, dus waarom zou jij het wel doen? Vaal hoor ik het argument tegen truien, dat het zo slonzig wordt. Ik ben het er mee eens dat het heel makkelijk is om een trui, spijkerbroek en sneakers aan te gooien en dat je zo snel in een fashion sleur komt MAAR dit hoeft niet! Wat dacht je van een strakke broek, zwart bij een gekleurde trui en een hippe kleur bij een zwarte trui, met killerpumps? Kies daarbij een paar grote sieraden, doe je best op je make-up en haar en je rockt de truien outfit!

Maar soms is het gewoon heel erg lekker om een grote trui aan te trekken, thee te zetten in die grote mok van je en je boekje erbij te pakken. Ik ben zelf verliefd op mannen truien. Ik vind het heerlijk om rond te lopen in de truien van mijn vriend, ze zijn lekker lang en vallen wat ruimer waardoor je net die rotplekken niet ziet. Heerlijk! Het is dus soms toegestaan om er slonzig bij te lopen met een trui, maar het is niet bij voorbaat verplicht!

Hou jij ook zo van truien en hoe ziet jouw outfit met jouw favo trui eruit?

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *