0

Opening Gear Factory Rotterdam

In een drukke zijstraat is het dan, De Gear Factory. Eindelijk een winkel waar je ook daadwerkelijk aan de gadgets kan zitten om een beter beeld te krijgen van waar je je geld aan uitgeeft. Geen groot schreeuwerig plakkaat boven de winkel met de naam maar een strak en ingetogen design op het raam. De winkel zelf straalt ook een bepaald soort rust uit door de open en lichte ruimte. Bij een winkel vol gadgets had ik toch iets veel schreeuweriger en commerciëler in mijn hoofd maar door deze rust ga je ook echt op je gemakje rondkijken en voel je je niet gehaast. Alles is mooi en strak uitgestald waardoor het ook nog eens overzichtelijk is. Wel ben ik heel benieuwd naar hoe dit concept van winkelen daadwerkelijk op een zaterdagmiddag werkt want het idee klinkt heel tof maar werkt het ook daadwerkelijk?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat mij wel opviel is dat de offline, de echte winkel zelf dus, een veel kleiner assortiment heeft dan de online winkel. Zeker wat betreft gadgets kan je online wel veel meer vinden. Op zich wel logisch natuurlijk, maar ik zou liever een echte gadget uittesten dan een hoesje uitproberen. Online was ik zeer gecharmeerd van de COOKOO watch , deze laat de notifications van je telefoon op het scherm van je horloge. Maar ook kan je op afstand een foto maken en, voor mij zou dit superhandig zijn, een knopje waarmee je je telefoon een geluidje kan laten maken zodat je hem direct kan lokaliseren!

Untitled

Vergeet niet een kijkje te nemen in de online winkel en als je in Rotterdam bent is het zeker de moeite waard om even de Hartmansstraat in te lopen. Mijn dank aan Miss Publicity en Gear Factory is groot!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *