0

Schattige game personages #1

Ik weet niet hoe het met jullie zit maar tussen al het schietgeweld door heb ik soms ontzettend behoefte aan schattige dingen. Vaak resulteert dit dan in Reddit /aawww, maar soms heb je wat heftigers nodig en dat is het moment dat je een spel opstart met een schattige personage erin. Aangezien ik jullie niet direct wil overladen met een hele waslijst knippen we het op in drie post van 5 schatjes per keer. Bereid je voor want hier komt deel 1!

Stiekem kennen we hem als een personage uit een serie maar al snel volgden er games, één waarin hij zelfs de hoofdpersonage speelde! Pikachu hebben we allemaal in ons hart gesloten en zullen we ook nooit vergeten. Leuk: Wanneer iemand moet niezen heel hard ‘Pika, Pikaaaaa’ schreeuwen en natuurlijk hopen dat de niezer het welbekende ‘chu’ geluid maakt.

Deze kleurrijke vriendjes staan niet in mijn lijst omdat nummer 3 uit de franchise drie dagen geleden is uitgekomen, want om eerlijk te zijn vind ik sommige nieuwe Pikmin eng, maar gewoon omdat ze zo schattig zijn. Vooral de geluidjes en de commitment naar jou als speler toe zorgen ervoor dat ze genoemd moeten worden. Want wees eerlijk, voelde jij je ook niet heel schuldig wanneer je er één of twee achterliet om opgevroten te worden?

Om eerlijk te zijn is het voor mij nagenoeg onmogelijk om één character uit de Animal Crossing reeks op te noemen die ik het schattigst vind. Stuk voor stuk verdienen deze piepbeestjes het om genoemd te worden. Hoewel ik die irritante ‘Je hebt niet opgeslagen!’ mol wel als een uitzondering zie. Verder hebben alle katjes en beertjes nog steeds mijn voorkeur, maar desalniettemin zijn ze allemaal welkom in mijn stad!

Ik denk dat dit toch één van mijn eerste liefjes is geweest. Wie kan Kirby met zijn schattige ogen en bolle wangen nou niet liefhebben?! Het maakte mij niet uit in welke vorm deze zoetroze loverboy was, stuk voor stuk maakten ze hem nog schattiger. Hoewel, de Ninja vorm schopte wel kont maar als ik dan toch moet kiezen was dat zijn minst lieve vorm.

Veel loyaler dan deze rakker komen ze niet. Geen moment wijkt hij van je zijde en in de strijd is hij zelfs niet beroerd om een beetje mee te vechten! Maar ook buiten het slagveld heb je wat aan hem, met zijn geweldige speurneus kan hij namelijk schatten ruiken die met het blote oog niet te zien zijn! Deze hond krijg je, al dan niet gedwongen, mee op je reizen in Fable III.

Deze week zullen nog meer schattige personages de revue passeren, maar wie is jouw absolute favoriet?

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *