0

Schattige game personages #2

We gaan gewoon verder met de lijst, ben jij klaar voor de volgende 5 schattige game personages? Vergeet niet deel 1 te checken! KlikkerdeKlik

Hoe kan ik anders beginnen ditmaal dan met Oliver? Dit onwijs schattige jongetje verliest in het Playstation 3 spel zijn moeder en gaat haar in een andere parallelle wereld terug proberen te vinden. Als dat al niet schattig is dan moet je eens naar zijn uiterlijk kijken, issie niet cute?!

Hoewel kleine kindjes schattig zijn, zijn babies en mini me’s vaak nog schattiger. Zeker als je het personages al in je hart gesloten hebt is het heel makkelijk om te gaan houden van de baby versies van dit character. Nu is Nintendo al heel snel schattig te noemen en daarom moesten de baby versie van Mario en Luigi wel verschijnen in deze lijst.

Deze engerds zou je niet gelijk verwachten in een lijst met schattige game personages, maar wanneer je ze leert kennen zul je merken dat het vieze en enge uiterlijk enkel schijn is. Hun volledige toewijding zorgt ervoor dat je langzaamaan deze viezerikjes gaat zien als lieverds. De Minions bieden alles aan aan hun Overlord, dat ben jij.

Iets typen en dan weten dat dat in de meest schattige vorm ever verschijnt. In het spel Scribblenauts kan je niet één personage aanwijzen dat het allerschattigst is. Alle poppetjes en diertjes laten je hart smelten, gewoonweg omdat de tekenstijl van Scribblenauts ontzettend adorable is.

Jeugdsentiment heeft al heel snel een schattig sfeertje over zich. dit geldt ook absoluut voor het meest schattige draakje ooit, Spyro. Hoewel ik nooit iets begreep van het spel, wat waarschijnlijk meer lag aan mijn leeftijd dan aan het spel, bleef ik het wel spelen. Spyro is niet bang en gaat niets uit de weg, dit maakt hem zelfs wat koddig.

Dat was je daily cute weer. Nu ben je klaar voor een dag in de harde werkelijkheid. Fijne woensdag!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *