0

Soraya nieuwst

Ik weet niet of dit een wekelijkse post wordt, maar ook deze week wil ik weer een aantal nieuwtjes uit de gamewereld met jullie delen!

De Sims 4

Hoe anders kan ik beginnen dan met de aankondiging van De Sims 4? Maandag mocht ik namens SimsNieuws bellen met de The Sims Studio’s voor een grote aankondiging. Dit had natuurlijk van alles kunnen zijn maar het was gelukkig een aankondiging voor De Sims 4! Gelukkig omdat De Sims 3 inmiddels zoveel uitbreidingen heeft dat je van gekte niet meer weet wat je moet doen, omdat nieuwe spelers er bijna niet meer in kunnen komen en vooral omdat het spel na vier jaar wel aan wat vernieuwing toe is! Veel meer dan een geschatte releasedatum, maart 2014, en een zeer kleine screen van vier gezichten komen we niet. Wel viel mij op dat de Sims verdacht veel lijken op Disney/Pixar figuren!

GTA Screens

Vorige week deelde ik al een aantal previews van verschillende grote sites waardoor ik erg enthousiast werd. Deze week heeft Rockstar screens gedeeld waardoor je echt gaat watertanden! Het ziet er allemaal ontzettend mooi uit en Rockstar laat hiermee nog even zien wat er allemaal te halen valt uit de current gen platformen. Voor alle screens klik je even op de link hieronder.

KlikkerdeKlik!

Kostuums Legocity undercover

Helaas heb ik hem zelf (nog) niet maar Nintendo deelt non-stop codes die je in kan voeren bij Legocity Undercover: The Chase Begins, zodat je held rond kan lopen in verschillende vette kostuums. Volg Nintendo op @NintendoNL voor deze codes.

Disney Infinity

Hoewel ik fan ben van Disney, weet ik niet of ik heel enthousiast moet raken van dit spel. Vandaag kwam er een filmpje online waarin de makers uitlegde hoe ze op het spel kwamen en wat het ongeveer is. Maar om eerlijk te zijn weet ik nog steeds niet zo goed wat het inhoudt! Een soort SimCity/Minecraft meets Disney?

Wolfenstein

DumDumDum! Er is weer een shooter gemaakt omtrent de tweede wereld oorlog. Ditmaal door Bethesda en het is een sequel van hun Wolfenstein serie. Opvallend vond ik dat het niet zozeer gaat over de tweede wereld oorlog zelf maar over een hypothetische situatie waarin de nazi’s niet zijn verslagen. Er is ook een aankondigingstrailer getoond, veel haal je er niet uit over het spel maar nieuwsgierig maakt het je wel!

Ik naar Nintendo

Over dit nieuwtje ben ikzelf waarschijnlijk enthousiaster dan de gemiddelde lezen maar aangezien het hip is om als blogger, niet dat ik mijzelf zo noem maar dit is en blijft een blog, alles te delen deel ik dit ook. Ik ben door Nintendo Nederland uitgenodigd om op een klein event langs te komen om wat spellen te checken. Wat ik precies moet verwachten weet ik niet, maar volgende week vertel ik je er alles over!

Kingdom Hearts

Het is nog een paar maandjes wachten maar dan is het toch echt zover, Kingdom Hearts HD 1.5 Remix zal 13 september verschijnen op de Playstation 3. Deze opgepoetste versie zal Kingdom Hearts Final Mix en Kingdom Hearts Re: Chain of Memories bevatten. Naar mijn weten is dit Kingdom Hearts 1 en 2. Maar nog even dus voor je je weer mag uitleven in de Disney meets Final Fantasy wereld!

Animal Crossing

Noem me een beetje zielig of kinderachtig maar heel stiekem heb ik mij vele uurtjes vermaakt met Animal Crossing voor op de DS. In dit spel ben je een mannetje of een vrouwtje, gelang naar wat er tussen je benen hangt of niet en of je dit zou willen, dat komt te wonen in een wereld vol met dieren die kunnen praten. Het doel is om je huis steeds verder te ontwikkelen door telkens te upgraden en door het natuurlijk zo leuk mogelijk in te richten! Daarnaast kan je ook vissen, insecten jagen en online bij vrienden op visite gaan. Al met al klinkt het nog doellozer dan Second Life of Habbo. Maar zodra je het aan het spelen bent, wil je toch op zoek naar dat ene meubelstuk om je collectie compleet te maken of blijf je toch vissen om die ene grote vis te vangen. Deze nieuwe versie heet New Leaf en zal op 14 juni uitkomen voor op de 3DS. In de rij zal ik er niet voor liggen maar ik hou mijn ogen er wel voor open om te zien wanneer die in de kortingsbak ligt want dan wil ik hem hebben!

Dat was hem weer voor deze week! Naar welk spel kijk jij het meeste uit?

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *