0

Soraya nieuwst

Deze week onder andere nieuws over Nintendo Direct, SimCity, Fable, GTA V en Pokémon!

Nintendo Direct vanmiddag

Laat ik direct maar beginnen met iets waar ik niet meer over ga vertellen. Vanmiddag om 16:00 zal er weer een nieuwe Nintendo Direct komen, schijnbaar bomvol met informatie over nieuwe games voor de Wii U voor deze zomer. En dat werd tijd, niet zozeer dat er een Nintendo Direct zou komen maar dat er meer games uitkwamen voor de Nintendo Wii U! KlikkerdeKlik op de link om 16:00 om te zien welke spellen je niet mag missen.

KlikkerdeKlik

Ik bij Nintendo
Direct verder met nog meer over Nintendo, maar dan iets waar ik jullie later meer over ga vertellen. Afgelopen woensdag ben ik namelijk bij Nintendo Benelux geweest! Ik was uitgenodigd voor een typisch vrouwenevent waar ik verschillende games heb kunnen checken en zelfs nog even een geluksvogel ben geweest! Zondag meer hierover.

Nieuwe Simcity DLC
Jawel de eerste DLC voor Simcity is een feit, het kon niet lang op zich laten wachten als je kijkt naar de De Sims franchise en het feit dat Simcity toch wat geSimified is. In deze DLC is het mogelijk om pretparken toe te voegen! Oftewel, nostalgie beleven met een samensmelting van Simcity en Rollercoaster Tycoon! Er zijn wat screenshots waaruit ikzelf opmaak dat je het park moet plaatsen in de kleine ruimte die je nu hebt voor een stad, dit gaat heel frustrerend zijn. Er is al niet veel ruimte, en heb je nog minder ruimte omdat je natuurlijk een pretpark wil plaatsen! Anyway, waarschijnlijk word het pakket ongeveer 20 euro en zal hij 28 mei verschijnen.

Wii U moet het zonder EA doen
Jeff Brown, EA woordvoerder wie kent hem niet, meldt dat Electronic Arts op dit moment geen Wii U-games aan het ontwikkelen is. Dit is natuurlijk vreemd aangezien er op de E3 in 2011 is gezegd dat deze twee partijen juist samen gingen werken! Over de echte reden wordt nog flink gespeculeerd. Zo zou EA beweren dat de engine die zij gebruiken niet ondersteund wordt door de Wii U waardoor ze geen games kunnen brengen naar dit platform, dit gaat dus om multiplatformsgames zoals Mass effect en Need for Speed. Maar ook gaat het gerucht dat EA gewoon hard tegen hard aan het spelen is en iets wil van Nintendo, wellicht Origin naar de Wii U? Het lijkt ook wel alsof EA Nintendo schade toe wil brengen, maar waarom? Wat winnen zij hiermee? Hoe het ook zij, ze zitten nu in een en passe, wie geeft er het eerst toe en wat is er nou eigenlijk precies aan de hand?!

Nieuwe screens GTA V
Ik ga het niet elke week melden, maar ook deze week zijn er weer screens van Grand Theft Auto V vrijgekomen. Hoewel ik altijd huiverig ben over games die er zo realistisch mogelijk uit willen zien, weet ik zeker dat het Rockstar met deze game gaat lukken! Bekijk snel zelf de screens en vergaap je aan de kwaliteit.

KlikkerdeKlik

Fable 4?!
Fable wordt door veel mensen niet meer gezien als een goed spel, maar toch voel ik hem wel. Ik hou van de typische animaties, de grappige dialogen en vooral van de characterontwikkeling. Ik heb daarom ook alle Fables tot nu toe gespeeld en zit al een tijdje te wachten op Fable 4. Nu schijnt Lionhead Studio verschillende vacatures open te hebben staan voor een nieuw spel. Geheel toevallig is deze vacatures ook staan op de site van Microsoft en drie keer raden wie de uitgever is van Fable? Natuurlijk zijn dit maar speculaties van mij en mogen jullie mij uitlachen als Fable 4 niet deze dinsdag met de Xbox next gen reveal of op de E3 bekend wordt gemaakt.

Firstlook
Jawel! Het is weer tijd om uit je grot te komen en om te gaan genieten van boothbabes, bier, gezelligheid en games! 5 en 6 oktober land Firstlook namelijk weer in Utrecht en is het tijd om het daglicht weer te zien! Vanaf morgen start de verkoop van de toegangskaarten.

KlikkerdeKlik

Pokémon GamePlay trailer
Elke week wordt er wel geteased met nieuwe Pokémon voor Pokémon X en Y die in oktober uit zullen komen en het hoeft geen geheim te zijn dat ik die nieuwe Pokémon echt helemaal niks vind en dus deze informatie ook niet boeiend genoeg vind. Maar deze week was het tijd voor iets heel anders, namelijk een gameplay trailer. Voor je gaat roepen dat de gameplay van Pokémon al jaren hetzelfde is, raad ik je echt even aan om eerst te kijken. Er staat dan wel ‘gamefootage not final’, maar toch ziet dit er al heel anders uit dan eerdere spellen! Het spel kan niet alleen maar op 3D gezet worden, maar de gameplay is van 2D naar 3D gegaan! Ik ben natuurlijk wel heel benieuwd of het uiteindelijke spel er ook echt zo gaat uitzien of dat Gamefreak toch terug heeft gegrepen naar de herkenbare Pokémon stijl. Trouwens Nintendo: Waar blijft mijn Pokémon Yellow reboot?!

Dat was hem weer voor deze week! Van welk spel zou jij graag een reboot willen zien?

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *