0

Soraya nieuwst

Vreemd genoeg, not, is er relatief weinig nieuws deze week in de gamewereld te bekennen. Vandaar ook deze korte maar krachtige Soraya nieuwst!

Xbox One
De online krantenkoppen werden natuurlijk gedomineerd door de aankondiging van de nieuwe Xbox die de naam Xbox One zal dragen. Kom zondag terug naar mijn blog zodat je kan lezen wat dit nieuws nou betekent voor een casual gamer.

EA toch wel voor de Wii U?
EA schopt steeds meer verwarring, zeker nu een andere bobo, EA’s chier financial officer Blake Jorgensen, beweert dat er wel degelijk games worden gemaakt voor de Wii U. Het ‘probleem’ is echter dat ze zich meer focussen op de Playstation en de Xbox omdat de gameplay daar krachtiger is en de speler zo een betere ervaring geeft. Tot zover de speciale samenwerking dus!

Het begin van X en Y
Enthousiast ben ik niet over de nieuwe Pokémon van Pokémon X en Y maar natuurlijk is het wel leuk om de begin Pokémon te delen! Zo is er een kikker, bah ik haat kikkers, met de naam Froakie, een vurig wolfje met de naam Fennekin en ene hyperactief uitziende eekhoorn met de naar Chespin.

J, J, J!
Je denkt misschien van niet, maar ik kan heel erg genieten van buttonbashen met een leuk vechtspel. Mijn liefde voor knopjesrammen begon ooit met Mortal Kombat, domweg naar je vijand rennen en op J rammen. Hoppa, weer een special move. Goed nieuws voor de medeliefhebbers van dit geweld gericht op toetsenborden: Mortal Kombat Komplete Editie komt naar de PC! Vanaf 2 augustus kan je het fysieke exemplaar kopen maar als je gelijk je agressie eruit wil rammen dan kan je het spel ook al op 3 juli digitaal aanschaffen.

Wat komt er uit?
Voor alle Nintendo liefhebbers: Vanaf morgen kan je weer apenstreken uit gaan halen met Donkey Kong Country Returns 3D, voor de 3DS. Verder kan je vanaf volgende week knallen met Fuse en precies over een week kan je geilen op strakke auto’s en hoge snelheden met Grid 2.

Met welke Pokémon ga jij beginnen?

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *