0

Soraya nieuwst

Met de E3 op de loer gebeuren er magische dingen in de gamewereld. Het ene gerucht na het andere duikt op en waar rook is, is vuur dus worden de geruchten vaak gevolgd door bevestiging. Maar ook duiken er ineens allerlei nieuwtjes op van games, uitgevers en developers die in deze drukke tijd toch nog op willen vallen.

The Last of Us

Dat The Last of Us een goede game ging worden konden we al voorspellen maar dat hij in zou slaan als een bom en een enorme krater vol tienen achter zou laten had ik niet verwacht. In deze survival horror is het eindelijk eens niet de bedoeling dat je iedereen neer knalt en als enige overblijft. Je moet echt survivallen en soms betekent dat juist niets doen. De grote sites hebben de game al gereviewd en zijn dolenthousiast! Door sommigen word hij al betiteld als het spel van het jaar. Of het grote publiek dit vind zullen we pas met een weekje weten, maar tot dan kan je gerust nog even de lyrische reviews nalezen en kijken.

KlikkerdeKlik GameKings

KlikkerdeKlik IGN

KlikkerdeKlik Gamer.nl

KlikkerdeKlik In The Game

KlikkerdeKlik Insidegamer

Fable Returns
Jawel! We wisten natuurlijk al dat Lionhead ergens mee bezig was maar waarmee? Ik hoopte zelf op een Fable titel maar dat dit een remake zou worden van Fable: The Lost Chapters, Fable 1 dus, had ik nooit gedacht! Het lijkt nog niet eens zo lang geleden dat dit eerste deel, dat later een kleine update kreeg en vanaf toen door het leven ging als Fable: The Lost Chapters, uitkwam maar toch is het inmiddels alweer 8 jaar geleden. Tijd om er meer pixels in te gooien en om alles even flink schoon te boenen dus.

4chan lek of photoshop truc?
Ondanks de aankondiging van de remake van Fable blijft de geruchtenmolen omtrent deze franchise flink draaien. Op 4chan is er namelijk een plaatje verschenen met de games die ‘zogenaamd’ aangekondigd zullen worden bij de Microsoft persconferentie op de E3. We zien daarop onder andere de logo’s van Halo, Quantum Break, Forza Motorsport en dus Fable IV. Kunnen we 4chan vertrouwen of is dit weer een fake bommelding?

Injustice Scorpion DLC
Daar is mijn grote lieveling uit Mortal Combat dan eindelijk! Scorpion wordt de nieuwe DLC voor injustice!

Kingdom Hearts HD 1.5 zo lek als een mandje
Dat Kingdom Hearts HD 1.5 uitkomt weten we al, maar ook hier is er weer een lek ontstaan die SquareEnix snel heeft kunnen dichten. Maar dit bevestigt wel de vermoedens dat we op de E3 meer te weten komen over deze game!

Nog eventjes geen varkentjes jagen
Sommige nieuwtjes worden volledig ondergesneeuwd, zo ook het nieuws over de volgende Amnesia. Amnesia: A Machine for Pigs, is namelijk nogmaals uitgesteld. De developer laat ons eerst nog even genieten van het warme weer en dan pas zal de game uitkomen, geen lange zwoele zomernachten achter je PC dus.

Niet vergeten: Volgende week is de E3 en vele grote sites hebben al een programma online gezet met alle stream en voor- of nabeschouwingen, dit begint bij de meeste deze zaterdag al dus cancel al je afspraken voor deze week en richt maar een goed stream-kijk-plekje voor jezelf! Naar welk nieuws kijk jij het meeste uit?

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *