0

Soraya nieuwst

Ik heb dus eigenlijk gewoon onder een steen geleefd deze week, of eerder voor het schoolbord en als ik daar niet was lag ik in bed. Werk, werk en nog eens werk. Al het nieuws is dus langs mij heen gegaan, maar niet getreurd! Deze trooper is weer helemaal up to date en gaat er nu voor zorgen dat jij dat ook bent.

Sex sales!
Naughty dog heeft het even te naughty gemaakt in The Last of Us door sexnummers in hun spel te laten zien! Dit is allemaal natuurlijk ontzettend per ongeluk gegaan omdat er fictieve nummers waren gekozen die, om het allemaal wat echter uit te laten zien, de cijfers 0800 erbij hebben gekregen. Een gamer probeerde de nummers en kwam uit bij een hijgende dame. Leuke en redelijk onschuldige commotie dus voor The Last of Us.


Ellen’s twee zielen zijn de laatste
Iedereen had het al gezien, maar nu is het ook ellen Page zelf eindelijk opgevallen! De vrouwelijke character uit The Last of Us lijkt wel verdacht veel op haar. Niet dat ik, en met mij velen, dat erg vinden maar dit vinden de makers van ook Beyond Two Souls, waar de actrice ‘ook’ in zit, niet leuk.

Commotie rondom zelfgemaakt poster
Media Markt had voor een middagje de hele game industrie op zijn kop! In Amsterdam was er namelijk een poster gesignaleerd waarop 13 november werd genoemd als release datum voor de Playstation 4. Echter was Sony het niet helemaal eens met deze door Media Markt zelf in elkaar geflanste poster want zij hebben zelf nog geen datum genoemd. Ondertussen zijn de posters verwijderd en wachten wij rustig af tot Sony ons laat weten welke datum er wel op de posters mag komen.

Geen anaal in Australië
Laten we dit bericht ook maar afsluiten met een seks bericht. Saints Row 4 zal namelijk niet in Australië in de schappen komen te liggen. En dit omdat een zwaard teveel lijkt op een enorme aarsdildo. Niet alleen lijkt hij hierop maar zo word hij ook gebruikt. De drager van dit zwaard gaat namelijk achter de tegenstander staan en brengt zijn wapen rectaal naar binnen waarna de tegenstander ontploft. Jammer voor de Aussi’s want dit is juist de kracht van Saints Row! Ik vond het hilarisch maar schijnbaar zit het stijve Britse er nog een beetje in en zullen de Australiërs die wel een vijand anaal willen nemen hem ergens anders moeten halen.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
 • Share post

2 comments

 • Fabian says:

  “Naughty dog heeft het even te naughty gemaakt in Watchdogs door sexnummers in hun spel te laten zien! Dit is allemaal natuurlijk ontzettend per ongeluk gegaan omdat er fictieve nummers waren gekozen die, om het allemaal wat echter uit te laten zien, de cijfers 0800 erbij hebben gekregen. Een gamer probeerde de nummers en kwam uit bij een hijgende dame. Leuke en redelijk onschuldige commotie dus voor Watchdogs.”

  Je bedoelt The Last of Us?

  • soraya says:

   Je hebt helemaal gelijk! Hoe kom ik nou op Watchdogs? Misschien dat ik hackers eerder met seks associeer dan mensen die een meisje beschermen. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *