0

Soraya nieuwst

Vorige week werd ik erop geattendeerd dat er nog geen nieuwsoverzicht was verschenen! Ik was mij hier volledig van bewust, simpelweg omdat ik geen tijd had gehad om iets te schrijven en omdat ik nooit heb gezegd dat er elke week iets zou komen. Maar als jullie het zo graag lezen, krijg ik steeds meer zin om het te schrijven. Dus deze week weer helemaal terug: Soraya nieuwst!

Steam Sale is begonnen!
Één keer in het halfjaar is het zover, de halfjaarlijke Steam Sale! Dit keer de summer editie met onwijs veel kortingen! Er zijn dagelijkse kortingen, waarbij die van gisteren ook nog beschikbaar zijn en elke 8 uur roulerende kortingen. Kopen, kopen en nog meer kopen dus!

Last of Us schiet naar de top!
De Last of Us is niet alleen al voor de verkoop gekroond tot Game van het Jaar maar is ook nog eens de snelst verkopende game voor de PlayStation 3! Inmiddels is het spel al meer dan 3,4 miljoen keer verkocht. Ook bij mij thuis ligt er inmiddels een exemplaar dus binnenkort een review!

De EA VS Wii U gate gaat door!
Eerder gaf EA al aan dat ze een flink aantal spellen niet uit zullen brengen op de Wii U omdat deze console een bepaalde engine niet ondersteunt. Maar nu gaat het verhaal dat EA geen Wii U games uitgeeft omdat de gemiddelde Wii U gamer te weinig interesse heeft in online gaming. Wat is er nu echt aan de hand? Waarom laat EA zich zo negatief uit over de Wii U en hoeveel schade doet dit Nintendo?

Family sharing is toch tof
Na de reveal kreeg Microsoft een bak stront over zich heen van de fans, de vele nieuwe features werden niet gepikt. Maar nu mensen een tijdje hebben kunnen nadenken blijken ze bepaalde nieuwe mogelijkheden, die overigens inmiddels alweer zijn teruggedraaid, toch tof te vinden; zoals Family Sharing. As we speak is Microsoft de opties aan het bekijken om zulke features toch wel weer beschikbaar te maken voor de Xbox One. Het voelt een beetje als gestuntel aan allemaal, alsof dit de eerste console is die Microsoft maakt. Microsoft lijkt in een hoek te zijn gedwongen en maakt nu als een kat in het nauw rare sprongen. Klikkerdeklik voor een uitgebreider artikel hierover!

KlikkerdeKlik

20 dingen over de Playstation 4 die jij nog niet wist!
Dat er meer achter de consoles zitten dan wij weten, wisten we misschien nog niet. Maar dit filmpje laat 20 dingen zien die jij nog niet wist over de Playstation 4!

KlikkerdeKlik

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *