0

Sorayavindt bij GameKings?

Om verwarring te voorkomen beantwoord ik direct de vraag die jij je nu stelt. Nee de titel van deze blog is geen aankondiging. Het gaat erover dat mijn vraag, zie vorige blogpost voor meer duidelijkheid als je niet weet waar het over gaat, is behandeld!

Nu zullen velen misschien denken dat ik gepikeerd ben om de reacties van twee van de heren. Dit is niet waar hè! Zelfs ik heb hard moeten lachen om de grappen. Ik snap ook wel dat het idee wat bizar klinkt, een vrouw bij al die heren?  Ik ben toch blij dat er werd begrepen wat ik bedoelde. Wat dan natuurlijk wel flauw was, waren de zuchten om mijn vraag en blog en dat mijn naam schijnbaar zo moeilijk is om normaal uit te spreken? Anyway, ik heb mijn antwoord.

Naar aanleiding hiervan heb ik meer dan eens de vraag gehad waarom ik niet een  poging waag om mij aan te sluiten bij de heren? Geloof me, dit lijkt mij super! Zelfs al zou het gaan om 1 item per maand of iets. Maar ik vind eigenlijk dat je opgemerkt moet worden en niet dat je jezelf aan moet bieden. Dus tot de dag dat dit misschien kan gebeuren blijf ik lekker tweeten, gamen en wellicht hierover schrijven als mensen erin geïnteresseerd zijn?

Overigens zou ik best een fotoshoot van de heren op de cover van een spannend blad willen zien!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

One comment

  • Joris says:

    Via je tweet op de Gamekings site, kwam ik op je twitter en nu hier.

    Ik wil je alleen maar zeggen dat je lekker door moet pushen met je open sollicitatie voor Gamekings. De wereld ligt aan de voeten van de doorzetters op deze planeet 🙂 Aan je tweets te lezen zit je game-hart duidelijk op de juiste plaats, en je hebt helemaal gelijk dat Gamekings wel een vrouw erbij zou kunnen gebruiken. Daarom, laat je door niemand de mond niet snoeren en laat ze daar weten dat je bestaat en er zin in hebt!

    Zelf schrijf ik nieuws-items voor Gamekings. Ik houd van schrijven en heb er een hoop plezier in, en vind het fijn dat je op Gamekings wat informeler van toon mag zijn. Oook ik ben aan komen waaien. Dus ik heb mijn ding daar al, nu jij nog!

    groet,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *