0

Taco Salad

Je hebt van die mensen en dat zijn echte salade mensen. Sla hier, sla daar, sla overal. Ik ben absoluut niet zo’n persoon. Ik hou van pizza, burrito’s en taco’s. Maar met het laatste heb ik altijd wat moeite wanneer ik het eet, ze barsten al in mijn handen en vervolgens valt alles er tussenuit. Toevallig was ik deze zomer in Canada en daar heb ik een salade geproefd die smaakt naar taco’s. Perfect voor mij dus! Wil jij ook eens doen alsof je gezond eet maar stiekem toch de geweldige smaak van taco in je mond hebben? Lees dan even verder, dan maken we samen in ongeveer 10 minuten een gehele maaltijdsalade.
Het allerbelangrijkste aan deze salade is de sla (goed zo Soraya, het belangrijkste vergeet je in je foto), de gehakt, de kruiden en de chips. Verder moet je helemaal zelf weten wat je er nog meer in doet. Zelf houd ik heel erg van paprika, en om het er nog leuk uit te laten zien heb ik er ditmaal ook komkommer en tomaat bij gedaan. Let wel goed op dat je er dingen in gooit die je rauw kunt eten, dit zorgt voor een goede bite. Ik ben zelf gegaan voor 450 gram gehakt omdat ik het met meerdere mensen zou eten maar wees gerust, je kunt de restjes in de koelkast flikkeren en het de dag daarna opeten.

Kruid het gehakt en bak dat tot je denkt ‘Goh, dit zou ik wel willen eten’ en vergeet vooral niet de wrap saus op tafel te zetten.Overigens kan het natuurlijk ook een andere saus zijn, maar om echt het idee te hebben dat je taco’s zit te vreten moet je deze saus nemen. Ik ben overigens zelf met alle kruiden en chips gegaan voor zo naturel mogelijk omdat ik, zoals eerder gezegd, niet alleen aan mezelf kon denken.

Als je het goed regelt zorg je ervoor dat je zelf alleen maar hoeft te koken en dat iemand anders alles gaat snijden. Voor de sla ben ik gegaan voor ijsbergsla, want normale sla is voor mietjes en softies. Het leukste onderdeel is de chips kapot slaan. Als je slim bent, doe mij dus niet na, haal je er wat chips uit en maak je dat kapot. Zo heb je ook nog wat chips over voor na de maaltijd bij de film.

Gooi het allemaal bij elkaar, flikker de chips eroverheen en gaan met die banaan! Eetsmakelijk!

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *