0

Ted

Na de eerste keer dat ik de trailer van Ted had gezien wist ik het zeker, deze film moest ik zien! Vele mensen zullen je aanraden om met je vriendengroep te gaan en dan lekker onderuitgezakt te gaan zitten met bier en chips. Maar ik deed het anders, ik ging met mijn vriend aan de arm en popcorn en spa in mijn handen. Lees hieronder wat ik van de film Ted vond.

Ted gaat over John Bennet die op een nacht wenst dat zijn teddybeer echt wordt en zijn beste vriend wordt en blijft, voor altijd. Natuurlijk komt deze wens uit, hoe saai was de film anders geworden als deze niet was uit gekomen?! En terwijl de jongens samen opgroeien, gaat het leven ook gewoon verder en vindt John een vriendin. Maar Lori is niet geheel gecharmeerd van de rokende, vloekende, boerende, seksende beer en het is òf hij eruit òf zij eruit! Ted gaat op zichzelf maar John kan niet zonder hem en hierdoor verprutst hij zijn relatie met Lori. Ergens tussendoor komt er nog een man langs die Ted wil komen en uiteindelijk gaat Ted kapot maar wensen Lori en John hem weer tot leven.

Het verhaal is ontzettend flauw, maar daarvoor ga je natuurlijk niet echt naar deze film. Maar toch vond ik het een flinke tegenvaller. Ik verwacht geen serieus plot met een mooi moraal, maar geef dan ook niet een verhaal waar dit toch een beetje in zit maar wat tegelijkertijd ook op de hak genomen wordt. Dit is echt een persoonlijke smaak want ik denk dat andere mensen dit wel weer heel erg zullen waarderen aan de film. De film was ook redelijk grappig, maar ik vond meer de situaties grappig dan de ‘echte’ grappen zelf. Waar ik vooral van onder de indruk was, was de vecht scene tussen Ted en John. Stel je voor dat je moet vechten met je tegenspeler, maar deze bestaat niet echt. Dat is ook wat deze film zo speciaal maakt, Ted wordt heel levensecht neergezet waardoor je bijna gaat denken dat je ook maar moet wensen voor een levende teddybeer.

 

Informatie:

Titel: Ted

Jaar: 2012

Taal: Engels

Duur: 106 min

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *