0

Webshop in de spotlights!

Wanneer ik op internet zit komt het zelden voor dat er geen webshop open staat. Ik hou er heel erg van om een beetje rond te neuzen en ik heb het idee dat er veel meer mensen zijn die deze hobby met mij delen. Vandaar dat ik eens in de zoveel tijd een webshop in de spotlights zal zetten. Niet alleen zal ik de link delen, maar ook wat informatie en producten die mij opvielen tijdens mijn bezoek. Deze keer: The Make Up Spot!

The Make Up Spot is de webshop van Chantal Loenen, de eigenaresse van de blog BySjanty. De webshop is nu bijna een maand online maar slaat in als een bom! Ik vind het er erg professioneel uitzien en ik word erg hebberig van de spulletjes die aangeboden worden. Op dit moment zijn er vier verschillende merken te koop: Barry M, Kleancolor, Orly en Wet ‘n Wild. De drie eerste kende ik helemaal niet, maar de laatste wel. Maar de website zorgt er wel voor dat ik die drie merken wil leren kennen! Er zijn verschillende manieren om in contact te blijven met The Make Up Spot, dit kan via Facebook en Twitter. Verzendkosten binnen Nederland zijn 4,95 en naar Belgie 7,50. Door deze prijzen raad ik wel aan om meerdere producten tegelijk te bestellen, voor 1 product moet je het niet doen want dan wordt het uiteindelijk toch duur!

The Make Up Spot heeft veel producten, maar hierboven zie je een zeer kleine greep uit het assortiment en tegelijkertijd toppers die mij opvielen en die ik graag in mijn make up la zou willen verwelkomen!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *