0

Xbox 360 controller #1

Het is inmiddels alweer 8 dagen geleden dat ik jarig was en dus wat ‘tuning’ spulletjes kreeg, na veel gepiel vond ik het wel tijd om met jullie te delen wat ik mijn controller heb aangedaan. Ik heb enkel de shell en knoppen vervangen, nog geen LED aanpassingen. Ik ben nog steeds verliefd op mijn Pikachu Gameboy Color en het leek mij leuk om een Xbox 360 controller te maken die hierop geïnspireerd was. Ik heb nu alweer zin om een volgende te maken en loop ook over van de ideeën die ik heb voor andere controllers, maar dit is en blijft mijn eerste.

Wat vinden jullie van Controllers geïnspireerd op games en films? Benieuwd naar wat ik daarvan bak, Yay or Nay?

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Share post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *